Vinterstøvler til store drenge

Vinteren nærmer sig med hastige skridt og inden længe er det tid til varmt fodtøj. Den nye kollektion er stor og der er mange stilarter at vælge imellem. Kollektionen er lavet med den største passion for sko. Nedenfor kan du se, hvad den nye sæson byder på af vinterstøvler til store drenge.

Vandafvisende TEX-membran

Denne sæson tilbyder et bredt udvalg af fodtøj med en vandtæt TEX membran, der holder sne og vand ude, så fødderne forbliver varme og tørre gennem hele vinteren. TEX membranen tillader stadig fødderne at ånde og giver således et sundt og naturligt indeklima for foden. Det er nemt at genkende sko og støvler med TEX membran, da støvlerne er udstyret med et lille mærke på ydersiden. Du kan læse mere om, hvordan TEX membranen virker her.

Smart i ruskind

Ruskind er populært i denne sæson. I denne kollektion er der kommet en smart sneaker med både snørebånd og velcrolukning samt en ankelstøvle med elastik og lynlås på indersiden lavet i ruskind. Sålen på denne type fodtøj er let, blød og fleksibel, hvilket gør dem behagelige at bevæge sig i, når hverdagen byder på masser af aktiviteter og leg.

Varme og rå støvler

Denne kollektion præsenterer også nye, smarte og rå støvler i ægte læder til drenge. Støvlerne er produceret i naturligt og åndbart læder med enten kalveskindsfor eller rulamsfor på indersiden. Sålen på disse støvler er rå, men bløde og fleksible at have på. Derfor er disse støvler oplagte til mange aktive dage på legepladsen både grund af sålen, men også fordi læderet er et meget slidstærkt og holdbart materiale.

Se hele bisgaard kollektionen af varme vinterstøvler til drenge her, eller læs vores guide om vinterstøvler her.

 

Se alle vinterstøvler til drenge her