Vinterstøvler til store piger

Den nye sæson har meldt sin ankomst og det er igen blevet tid til fodtøj, der kan holde fødderne varme gennem hele vinteren. Den nye kollektion bærer præg af erfaringer fra tidligere sæsoner, som er blevet kombineret med nye designs og nye materialer. Her kan du se, hvad den nye kollektion byder på af vinterstøvler til store piger.

Smarte støvler

I denne kollektion er sortimentet af støvler til store piger blevet udvidet. Støvlerne har fået et mere voksent og råt udseende samtidig med, at bisgaards nordiske udtryk er bevaret i støvlernes design. Ligeledes vil du se den populære, bløde og fleksible rågummisål på flere styles en tidligere.

Glimtende glimmer

Glimmer kan piger aldrig få for meget af. Derfor er et udvalg af sko og støvler lavet med glimmer, som vil skabe blikfang og lyse op i vinterens mørke. Du kan finde glimmer på en langskaftet støvle med lynlås på indersiden samt den klassiske sneaker med den velkendte stjerne på ydersiden.

Eksklusivt gedeskind

En stor nyhed denne sæson er produktlinjen med ægte gedeskind på ydersiden og rulamsfor indvendig. Dette giver både sko og støvler et eksklusivt og naturligt udseende, stor komfort til fødderne samt et sundt indeklima.

Vandafvisende TEX-membran

Vinteren byder ofte på både vand og sne. Mange sko og støvler er udstyret med en såkaldt TEX-membran, som netop afviser vand og sne fra at trænge ind til fødderne. TEX-membranen tillader også foden at ånde, så der hele tiden er et sundt indeklima for foden. TEX holder fødderne tørre og varme på alle de kolde og våde vinterdage, som vi så småt går i møde. Du kan læse mere om, hvordan TEX membranen virker her.

Se hele bisgaard kollektionen af varme vinterstøvler til piger her, eller læs vores guide om vinterstøvler her.

 

Find alle vinterstøvler til piger her