Gå til indhold
New Autumn/Winter collection out now!
New Autumn/Winter collection out now!

Skopleje - børn

For at få dine bisgaard -sko til at holde sidste sæson efter sæson, anbefaler vi, at du plejer og vedligeholder fodtøjet på den rigtige måde. Nedenfor har vi inkluderet oplysninger baseret på, hvilken type fodtøj du har.

Et bæredygtigt valg - pas på, køb mindre

Læder sutsko / hjemmesko pleje
>

Læderet, der bruges til vores hjemmesko, er blødt, fleksibelt og lettere end vores andre læder. På grund af dette skal du være ekstra forsigtig. Tør eller plet læderet med lunkent eller koldt vand for at fjerne snavs eller ufuldkommenheder, og lufttør det naturligt.

Foring: For at rengøre læderforet eller fjerne en ubehagelig lugt, sprøjt indersiden af skoene med hvid eddike og lad det tørre, tilsæt derefter en god mængde sodavand til skoene og lad det stå natten over. I morgen bang skoene for at fjerne pulveret, hvis der er nogle genstridige dele, tørres af med en fugtig klud og lufttørre.

Uld sutsko / hjemmesko pleje
>

For det meste er uld selvrensende. Den indeholder lanolin, som er et fedtstof fra fåret, som også bruges i sæbe. Lanolin beskytter uldfibrene og fungerer som en selvrensende, når ulden er fugtig. Men hvis der spildes stoffer på skoene, foreslår vi på det kraftigste, at du ikke lægger dem i vaskemaskinen eller tørretumbleren. Du kan duppe tøflerne med lunkent vand og vaskemiddel for at fjerne genstridige pletter.

Foring: Hvis de begynder at udvikle en lugt, kan du tilføje lidt sodavand i skoen og derefter lade dem sidde natten over. Om morgenen kan du slå dem ud for at fjerne pulveret.

Bomuld sutsko / hjemmesko pleje
>

Vores bomuldstøfler er lavet af naturligt og åndbart materiale. For at rengøre kan du vaske den i hånden i koldt eller varmt (aldrig varmt) vand med lidt vaskemiddel og lade den trække i 10 minutter. Sørg for at skylle tøflerne godt og støbe dem tilbage til form, før du lader dem lufttørre naturligt

Du kan også vaske dine bomuldstøfler i vaskemaskinen på en kold eller varm skånsom cyklus (for at bevare formen og forhindre krympning) i en vasketøjspose for at beskytte mod friktion. Vi foreslår, at du er forsigtig, hvis du bruger denne metode.

Gummistøvler pleje
>

Vores naturgummi er et stærkt materiale, der indeholder æteriske olier, der forsvinder, som tiden går. Vedligeholdelse af støvlerne er vigtig for at forhindre gummiet i at tørre ud, miste sin farve eller revne. Olierne gør gummiet blødt og fleksibelt og øger dets holdbarhed. Vask støvlerne i vand, og tør dem, før de gennemtrænges med specielle olier med en blød klud. Gummistøvler skal regelmæssigt rengøres med vand, kontrolleres for sand og snavs og få lov til at tørre naturligt.

Vi anbefaler at bruge produkter, der ikke indeholder silikone. Du kan endda bruge husholdningsolier som oliven- eller kokosolie til at passe dine regnstøvler.

Foring: Bomuld kan have en tendens til at blive lidt ildelugtende, især hvis du bærer dine støvler uden strømper. Så vi anbefaler at drysse lidt bagepulver (bikarbonat sodavand) inde i skoen og lade den sidde natten over. For at fjerne skal du bare ryste og klappe skoene sammen. Bagefter skal skoene lugte friske og rene.

Termogummistøvler pleje
>

Vores termogummistøvler har brug for lidt mere pleje på grund af deres naturlige uldfor. Vores naturgummi er et stærkt materiale, der indeholder æteriske olier, der forsvinder med tiden. Vedligeholdelse af støvlerne er vigtig for at forhindre gummiet i at tørre ud, miste sin farve eller revne. Olierne gør gummiet blødt og fleksibelt og øger dets holdbarhed. Vask støvlerne i vand, og tør dem, før de gennemtrænges med specielle olier med en blød klud. Gummistøvler skal regelmæssigt rengøres med vand, kontrolleres for sand og snavs og lades tørre naturligt. Vi anbefaler at bruge produkter, der ikke indeholder silikone. Du kan endda bruge husholdningsolier som oliven- eller kokosolie til at passe dine regnstøvler.

Foring: Uld kan have en tendens til at blive lidt ildelugtende, især hvis du bærer dine støvler uden strømper. Så vi anbefaler at drysse lidt bagepulver (bikarbonat sodavand) inde i skoen og lade den sidde natten over. For at fjerne skal du bare ryste og klappe skoene sammen. Bagefter skal skoene lugte friske og rene.

Termoneoprenestøvler care
>

NEOPRENE

Læderstøvler pleje
>

Det hårde vintervejr kan slide læderstøvler. Over tid kan læder miste sin glans, men med den rigtige pleje kan du få læder til at se nyt ud og føles nyt. Det er vigtigt at passe på dine vinterstøvler for at gøre dem så vejrbestandige som muligt.

Læder har en tendens til at blive ru, når det bliver snavset. Derfor er det første trin i plejeprocessen at rengøre læderet ordentligt. Det er vigtigt, at du bruger et rengøringsmiddel designet til læder, fordi vand kan forårsage yderligere skade. Vi foreslår, at du læser vejledningen, inden du køber rengøringsmidler til dine lædervarer, så du er sikker på, at det kan bruges til materialet. Efter rengøring skal læderet tørre, før du fortsætter. En tør overflade sikrer, at resten af ​​plejeprocessen er effektiv. Du bør ikke lade vinterstøvlerne tørre i en inkubator eller for tæt på en varm radiator, da det kan tørre læderet ud og kan føre til revner. Lad ikke støvlerne tørre direkte i solen, da det kan blegne og tørre læderet. Vi anbefaler normal stuetemperatur, omkring 20 grader, som en god stand til at tørre støvlerne.

Til pleje af støvlerne anbefaler vi, at du sprøjter vinterstøvlerne med bivoks. Det er let at bruge og hjælper med at bevare læderets fleksibilitet og bevarer et eksklusivt udseende. Du kan også også bruge en skokrem eller polering ved at smøre lidt på en bomuldsklud. Når du bruger en skocreme, masseres små mængder af cremen ind i støvlerne i en cirkulær bevægelse. Dette giver en jævn fordeling af produktet og et glattere resultat.

Nye sko skal altid være gennemsyret med et fugemasse, før de tages i brug. Permeation har en vandafvisende effekt og hjælper med at afværge snavs og beskytter fodtøjets yderside. Det er vigtigt at forsegle dit fodtøj af læder og ruskind regelmæssigt for at bevare den beskyttende belægning. Rengør altid dit fodtøj med en fugtig klud før gennemtrængning for at undgå, at tætningsmidlet ikke klistrer fast. Vi anbefaler at gennemsyre fodtøj i læder og ruskind med 3 tynde frakker i stedet for en enkelt tyk frakke.

Hvis dine støvler er falmet, kan du bruge en skofarve til at bringe noget lysstyrke og liv tilbage til dem. Påfør med en bomuldsklud i små mængder for at få farven jævn igennem hele støvlen.

Læderforing: For at rengøre læderforet eller fjerne en ubehagelig lugt, spray indersiden af ​​skoene med hvid eddike og lad det tørre, tilsæt derefter en god mængde sodavand til skoene og lad det stå natten over. Om morgenen skal du bøje skoene for at fjerne pulveret, hvis der er nogle genstridige dele, skal du tørre af med en fugtig klud og lade lufttørre.

Lædersko med TEX pleje
>

Læder er generelt et meget slidstærkt materiale, men dit barns vinterstøvler kan holde endnu længere med lidt ekstra pleje. Læderet kan behandles med bivoksspray, da det er let at påføre og hjælper med at bevare læderets elasticitet og eksklusive udseende. Hvis du vælger at gøre dette, for at hjælpe støvlerne med at forblive holdbare, skal du give dem tid til at tørre.

Skopolering (enten neutral eller i en farve, der matcher støvlernes) kan også bruges til at genoprette støvlernes udseende. TEX membranstøvler skal plejes på samme måde. Det er vigtigt at bruge et gennemtrængende produkt, der er fri for silikone. Silikone kan blokere TEX -membranens porer, som støvlerne er afhængige af for deres åndbarhed og gode indre klima. Der er gennemtrængende produkter, der er særligt velegnede til sko og støvler med TEX -membraner. Hvis støvlerne bliver våde, lad dem tørre på en naturlig måde. Du bør aldrig placere våde støvler tæt på en varmelegeme, fordi det kan beskadige TEX -membranen og tørre læderet.

Se læderpleje ovenfor for mere information

Spire (vegetabilsk garvet læder) pleje
>

Til solbrænding af vores læder bruger vi primært en bæredygtig og miljøvenlig metode kaldet vegetabilsk garvning. Læderet er garvet med pulver udvundet af bark, frugt, blade og planterødder, der resulterer i smukt blødt

100% kromfrit, 100% bionedbrydeligt, 100% bæredygtigt læder.

Spire-kollektionen kræver særlig pleje for at bevare sit naturlige udseende. Den bæredygtige skal og foring af vores Spire -serie vil ændre sig over tid. På grund af skoens bæredygtige karakter bør de plejes med naturlige produkter, især ikke-silikone baserede produkter. Produkter som kokosolie eller bivoks kan bruges i små mængder for at bevare skoene. Du bør holde skoene væk fra intense varmekilder som en pejs eller radiator, da dette kan plette og revne læderet.

Ruskind sko / Nubuck sko pleje
>

Ruskindsko kan lidt miste deres farve over tid, men heldigvis er der en let løsning på dette. Ligesom med læderfodtøj er det vigtige første trin at fjerne snavs og snavs fra dine ruskindsko ved hjælp af en fugtig klud. Dernæst kan du anvende enten en neutral eller farvet flydende skopuds. Vi anbefaler også brug af en ruskindbørste til at børste de små hår på ruskindet tilbage i opretstående stilling igen og fjerne eventuelle pletter eller buler. Med den rigtige plejerutine kan du få ruskindsfodtøj til at se godt ud og forlænge dets levetid betydeligt.

Laksko pleje
>

På grund af sin skinnende natur har laklæder brug for særlig pleje for at opretholde sit signaturlook. Tør først skoens overflade med en fugtig klud og en smule sæbe (aldrig en børste eller den kan revne den blanke finish. Derefter buffes du straks med en tør, blød klud, indtil du er tilfreds med glansen. Vi foreslår at bruge en silikonefrit læderfarve til at skjule eventuelle slid og slid på sålerne.

Da laklæder er lidt mindre åndbart, kan der opstå en ubehagelig oder. Hvis dette sker, kan du sprøjte skoene indvendigt med hvid eddike og lade tørre, og derefter tilføje en god mængde sodavand til skoene og lade stå natten over. Om morgenen skal du slå skoene for at fjerne pulveret, hvis der er nogle genstridige dele, skal du tørre af med en fugtig klud og lade lufttørre.

Sneaker pleje
>

På Bisgaard har vi sneakers i læder, ruskind og tekstil med såler i naturgummi. For at rense anbefaler vi at bruge en tør børste til at fjerne snavs fra skallen og sålen ved hjælp af en tør, blød børste. Hvis du ikke har en skobørste, fungerer en ældre tandbørste, der har slidte børsterne, lige så godt. Bland varmt vand med en lille mængde mildt vaskemiddel for at lave en mild vaskeopløsning. For at vaske snørebåndene skal du fjerne dem fra skoen. Påfør derefter en lille mængde af den milde rengøringsopløsning, massér snørebåndene, skyl og tør derefter med en blød klud. Anvend derefter den milde opløsning til at vaske såler på en børste med blød børste og børst sålen. Tør med en blød klud. Til sidst skal du bruge den milde opløsning og en blød børste eller en blød klud til at rengøre den øverste skal. Brug derefter et tørt mikrofiberhåndklæde eller en blød klud til at slette og løfte så meget sæbevand og fugt som muligt. Gentag om nødvendigt. Lufttørre ved stuetemperatur.

Sneakers med TEX pleje
>

Læderet kan behandles med bivoksspray, da det er let at påføre og hjælper med at bevare læderets elasticitet og eksklusive udseende. Hvis du vælger at gøre dette, for at hjælpe sneakers med at forblive holdbare, skal du give dem tid til at tørre.

Skopolering (enten neutral eller i en farve, der matcher sneakers) kan også bruges til at genoprette udseendet. TEX membransneakers bør plejes på samme måde. Det er vigtigt at bruge et gennemtrængende produkt, der er fri for silikone. Silikone kan blokere TEX -membranens porer, som sneakersne er afhængige af for deres åndbarhed og gode indre klima. Der er gennemtrængende produkter, der er særligt velegnede til sko med TEX -membraner. Hvis sneakersene bliver våde, lad dem tørre på en naturlig måde. Du bør aldrig placere våde sneakers tæt på en varmelegeme, fordi det kan beskadige TEX -membranen og tørre læderet.

Se læderpleje ovenfor for mere information

Sandaler pleje
>

Bisgaards sandaler er lavet af læder og ruskind, så se 'læder' og 'ruskind' pleje ovenfor for mere information

Foring: På grund af at sandaler har udskårne elementer og ikke kan behandles som en hel sko, sprøjtes underdelen af ​​sandalen (område der berører fødderne) med hvid eddike og lader tørre. Drej derefter på hovedet for at tilføje en god mængde sodavand til skoene og lad det stå natten over (hvis du vender skoene på hovedet, hjælper det med at kulhydraterne ikke falder af). I morgen bang skoene for at fjerne pulveret, hvis der er nogle genstridige dele, tørres af med en fugtig klud og lad lufttørre. En lignende metode kan også anvendes på stropperne, men i stedet for at lade bi-carb sidde under læderet, skal du tilføje lidt til en klud og gnide den på med dine hænder.

Velcro: En af de hurtigste og letteste måder at bringe velcro tilbage til livet er med en tandbørste. Først skal du lægge krog- og løkkefastgørelserne fladt og derefter børste dem med korte, hårde slag for at fjerne eventuelt snavs. For at rense yderligere skal du tørre dem af med kogende vand for at sterilisere dem.