eco care

eco care er fortællingen om at blive forelsket i naturens bedste materialer, og fremhæve dens skønhed, kvalitet og holdbarhed i bæredygtige designs skabt med omtanke for naturen.

Hver eneste dag arbejder vi dedikeret for at sikre en mere bæredygtig hverdag, hvor vi kan gøre en forskel ved at producere ansvarligt og respektfuldt, og samtidig passe godt på mennesker, dyreliv og natur.

Naturens bedste materialer

Hos bisgaard har bæredygtige materialer været et naturligt valg helt fra begyndelsen. Når vi designer og skaber nye kollektioner, lægger det os meget på sinde at benytte naturens bedste materialer. Naturmaterialer som læder, 100% uld, økologisk bomuld og naturgummi har en naturlig holdbarhed og lang levetid, og oftest bliver materialerne kun endnu smukkere med tiden.

Naturen har uendeligt meget at byde på, og inspirerer os hver dag med farver, strukturer og fascinerende mønstre. Bag alle designvalg hos bisgaard ligger der en dybere tanke, som hylder kærligheden til naturens egen kunst – fordi vores børns fødder fortjener det bedste.

Fri for skadelig kemi

For os, er det altafgørende at vores kunder føler sig trygge ved at købe bisgaard. Vi arbejder dedikeret for at sikre, at vores fodtøj ikke indeholder uønsket kemi, og ikke har en skadelig virkning på hverken miljøet eller menneskers sundhed.

bisgaards kollektioner er fri for skadelig kemi jf. EU’s REACH forordning. Vi stiller strenge krav til vores leverandører ift. indholdet af skadelige kemiske stoffer, og følger altid med i udviklingen på området.

Skabt med omtanke for mennesker og naturen

Vi lægger hjerte, passion og omtanke i alt hvad vi gør – lige fra design til produktion og distribution. Vi har langvarige og tætte relationer med vores leverandører, som alle deler den samme passion for sko som os. Sammen med vores leverandører sikrer vi, at vores sko skabes med omtanke for både mennesker og naturen.

Læs mer om vores produktion her

Mindre spild

Uanset om man designer og producerer ud fra en bæredygtig tankegang, vil der altid opstå affald. Derfor er vi nødt til at bruge naturressourcerne ansvarligt og reducere vores mængde af affald. Det kræver, at vi kun producerer de mængder vi har brug for, i en kvalitet så høj, at fodtøjet kan bruges igen og igen.

Siden begyndelsen har bisgaard produceret efter et made-to-order princip, det vil sige at vi hovedsageligt producerer vores sko efter indkøbsordre. Dermed undgår vi store varelagre og overproduktion af sko. Vi har trods alt ikke brug for flere sko - vi har brug for bedre.

FSC certificeret emballage

Vores skoæsker, papir, flyers og hangtags er FSC certificeret. Det garanterer, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at der ikke fældes mere træ end skovene kan nå at reproducere. Samtidig sikres, at de mennesker der arbejder i skovene, er uddannede og har det rette sikkerhedsudstyr samt at de får en ordentlig løn.

Vores emballage er let at skille ad, så det er muligt at sortere den korrekt til genanvendelse. Dermed kan emballagen indgå i et bæredygtig kredsløb, hvor den genanvendes igen og igen.

Spire