om bisgaard

bisgaard blev grundlagt i 2005 af Marianne og Henrik Bisgaard. Fra vores showroom og kontor på havnen i Aarhus, designer vi børne- og damesko med fokus på unikt dansk design, rene bæredygtige materialer og højt kvalificeret håndværk, som er en essentiel del af bisgaards DNA.

Vi arbejder med dygtige og højtkvalificerede håndværkere fra hele verden, hvor vi kombinerer vores Skandinaviske mindset med globale og årelange traditioner indenfor skoproduktion. Vi designer sko af naturlige materialer i bl.a. vegetabilsk garvet læder, 100% uld, naturgummi og 100% bomuld – alt sammen med en bæredygtig tankegang. 

moderlige erfaringer

De fleste småbørnsfamilier kender bisgaard. Men de færreste kender designeren bag; Marianne Bisgaard, som lægger navn til vores brand. Der gemmer sig en sød historie bag bisgaards oprindelse. Historien startede allerede dengang, hvor Marianne åbnede sin første børneskobutik i Aarhus kaldet ’Hønsefødder’. Som småbørnsmor til to sønner åbnede hun snart endnu 2 butikker. Baseret på de mange erfaringer hun gjorde sig i butikkerne og fra sine egne børn, lærte hun at pasform og komfort er de vigtigste aspekter, for at børns fødder frit kan bevæge sig og vokse rigtigt. Drømmen om at designe og producere egne børnesko voksede.

I 2003 lavede Marianne og Henrik en aftale. Hvis Henrik opsagde sin ledelsesposition, og blev forretningspartner med Marianne, ville han få sit ønske om et tredje barn opfyldt.

I 2005 blev drømmen en realitet, og parret grundlagde bisgaard, og begyndte at designe og producere egne børnesko med fokus på naturlig pasform, bæredygtige materialer og innovativt dansk design. 

Med sin passion for design, æstetik og fine detaljer, designer Marianne eksklusive sko med afsæt i nordiske nuancer, rene linjer og naturlige materialer. Med troen på, at sunde fødder skaber ro for sind, krop og sjæl, forsøger vi at tage de bedste og mest bæredygtige valg hele vejen gennem processen – fra design til produktion og distribution.

Med mere end 15 års erfaring i skobranchen, har bisgaard oplevet en signifikant vækst. I dag sælges bisgaard sko i mere end 20 lande verden over, med ambitionen om, at skabe en bedre fremtid gennem bæredygtige materialer og ansvarlig produktion.

Alle børnesko

Alle børnesko