Guide til sandaler

Sandaler er næsten uundværlige i sommermånederne, men det kan være svært at finde den model, der bedst tager højde for børnenes individuelle behov.

Sandaler findes i mange udgaver med stor forskel på, hvor meget støtte de giver barnet. Vi har derfor samlet en række råd herunder, så du bedre kan finde frem til sandalen der passer dit barns behov.

Bløde og behagelige materialer

Bisgaard sandaler er fremstillet i ægte kalveskindslæder, som er et af de mest bløde og åndbare naturmaterialer, der kan produceres i. Det gør sandalerne bløde og komfortable at have på.

Specielt for de mindste er det vigtigt, at sandalen har en solid hælkappe og skridsikker naturgummisål, så børnene står godt fast på alle typer underlag og sandalen sidder godt fast på foden. For bisgaard er det vigtigt, at børn kan lege, bevæge sig frit og have det sjovt i alt vores fodtøj. Dette gælder selvfølgelig også vores sandaler, som barnet kan have på hver dag gennem sommeren uden at få trætte og ømme fødder.

Der findes mange varianter af både åbne og lukkede sandaler. Du kan her læse mere om forskellen på åbne og lukkede sandaler.

Voksetillæg i sandaler til børn

Små fødder vokser hurtig. For at finde den rigtige størrelse kan barnet placere sine fødder mod en væg. En bog stilles foran den længste stå. Herefter måles afstanden fra hælen til den længste tå.

• Til de mindste (0-2 år), er det vigtigt ikke at købe sandaler for stort, da dette kan hæmme barnets gang. Voksetillægget bør derfor højst være 1 cm.

• Til lukkede sandaler anbefaler vi et voksetillæg på 1-1,5 cm.

• Til åbne sandaler anbefaler vi et voksetillæg på omkring 1 cm.

Vores størrelsesberegner tager på forhånd højde for voksetillæg. Det betyder, at alt du skal gøre er at indtaste barnets fodlængde, for at få anbefalet den korrekte størrelse. Beregneren finder du på alle produktsider.

Vedligeholdelse af sandaler

De naturlige materialer gør, at sandalerne kan holde til lidt af hvert og med en smule pleje kan sandalen holde sig pæne hele sommeren. Det er en god idé at fjerne snavs med en opvredet klud. Giv gerne sandalen lidt bivoks på spray, da det er med til at bevare sandalens fleksible egenskaber og flotte udseende.

En skocreme kan friske farven op på læder. Hvis sandalen er lavet i ruskind, kan flydende skofarve i enten neutral eller farve friske sandalen op. Hertil anbefaler vi en ruskindsbørste, som børster de små hår op igen.

Savner du de rette produkter, kan du med fordel gå på opdagelse i vores plejeprodukter.

Flot design og nøje udvalgte detaljer

Bisgaard har mange sandaler i forskellige farver og modeller til både drenge og piger, små som store. Sandalerne er lavet på forskellige læster, så der både findes sandaler til smalle og bredde fødder i vores sortiment.

Bisgaard sandaler er lavet med et klassisk designudtryk og med unikke detaljer, som passer til alle aldre. Sandalerne er udstyret med enten velcrospænder eller stropper, som gør sandalen hurtig og let at tage af og på og holder foden tæt til foden.

Naturlige materialer, en god pasform og det gennemførte design går op i en højere enhed, så alle børn kan få en smart sandal med stor komfort til hele sommeren. bisgaard har et bredt udvalg af sandaler til børn i alle aldre, så du kan finde det helt rigtige par til dit barn.