Selvom vores kollektion spænder vidt i farver og designs, har vi gjort det nemt for dig at finde den rette skostørrelse. Nedenfor guider vi dig til størrelsen, den bedste bisgaardsko for hvert alderstrin og et par overvejelser i de kolde måneder.

Sådan måler du barnets skostørrelse


Brug vores
bisgaard fodmåler – din sikkerhed for den rette skostørrelse. Og tænk ikke på voksetillæg; vi har allerede sørget for, at dit barn får plads til både bevægelse og vækst med 1-1,5 cm ekstra plads i vores sko. Du skal derfor ikke gå en ekstra størrelse op. 

Ved hvert produkt finder du en lille størrelsesguide-tabel, der matcher barnets fodlængde med den rigtige skostørrelse. Den indregner også voksetillæg.

Brug fodmåleren sådan her:

 • Placér barnets fod på måleren.
 • Mål fra hæl til længste tå. Husk begge fødder, da der kan være forskel på højre og venstre. 
 • Brug målingen i vores størrelsesguide på produktsiderne

 • Haster det lige nu, kan du stille dit barn op på et stykke papir og spore foden med en blyant. Derefter kan du måle længden af fod i cm eller tommer ved hjælp af en lineal eller målebånd.

  Har du allerede dit barns nuværende fodstørrelse? Prøv så at indtaste den her, og få din bisgaard skostørrelse:

   


  For ekstra brede eller smalle fødder

  Alle fødder er unikke – nogle bredere, nogle smallere, og hos bisgaard mener vi, at alle børn skal kunne opleve komforten af sko, som sidder godt og stabilt. Ved vores støvler og sandaler kan du filtrere efter både bred, normal og smal pasform.

  Bredden kan ligeledes måles med vores fodmåler: mål den bredeste del af foden, som typisk er området omkring kuglen af foden. 

   

  Skostørrelser og alder: vælg til baby, barn og junior


  Når det kommer til onlinekøb eller gavekøb, kan skostørrelser nogle gange føles som en sjov og spændende labyrint. Babysko skal jo være ekstra fleksible og rummelige til de hurtigt voksende fødder, som jo kan vokse helt op til 15 mm på et halvt år. På den anden side bør juniorsko have et mere praktisk design.

  Vi har derfor gjort det nemt for dig, ved at inddele skoene i Baby (0-2 år), Barn (2-6 år) og Junior (6-12 år). Brug skemaet nedenfor til at finde den bedste sko til barnet – og overvej samtidig, om du ønsker at købe en bisgaard skomåler med:

  Kollektion

  Størrelse

  Alder

  Relevans af skomåler

  Anbefaling til skomåling

  Målefrekvens

  Baby

  18-25

  0-2 år

  Meget høj

  De vokser hurtigt, så husk at tjekke med en skomåler hver 1-2 måned.

  Hver 1-2 måned

  Barn

  26-33

  2-6 år

  Høj

  De er på farten, så pasformen er alfa omega. Mål regelmæssigt.

  Hver 3-4 måned

  Junior

  34-40

  6-12 år

  Moderat

  De er blevet store nok til at fortælle, hvis skoen trykker, men et tjek hvert halve år skader aldrig.

  Hvert halve år

   

  Sådan bruger du vores skomåler:


  Nogle overvejelser i de kolde måneder


  Uanset årstiden tilbyder vi sko, der matcher både sæsonen og barnets behov. Vinteren er mere end blot fodens størrelse; her handler det om at kombinere komfort og funktionalitet med varme. Tænk f.eks. på
  gummistøvlerne – plejer barnet at bruge tykke sokker, og hvor høje skal de være?

  Vi har forberedt dedikerede guides til støvler, så du er garanteret, at fodtøjet holder trit med barnets eget behov gennem de koldere måneder:

  Se guiden til valg af vinterstøvler til dit barn

  Se guiden til valg af gummistøvler til dit barn

   

  Når de nye sko ankommer

 • Har du købt sko med læder? Giv det tid til at blødgøre sig
 • Ægte kalveskindslæder af høj kvalitet kan føles stift i starten, specielt med støvler og ballerinaer. Over tid vil læderet dog blødgøre sig og forme sig naturligt til dit barns fod, så den optimale komfort opnås.

 • Lav et sål-tjek
 • Hvis den bestilte sko har en udtagelig sål, så fjern den fra skoen og placer dit barns fod ovenpå. Er foden inden for sålens kanter? Så ser det godt ud. Husk at skoens indermål varierer fra ydermålet pga. materialer og syninger.

 • Hvis skoen ikke passer:
 • Hvis du har fulgt vores anbefalede målinger fra starten, er der oftest ikke problemer med pasformen, når skoen modtages. Skulle du alligevel få behov for at returnere, tilbyder vi 30 dages returret fra leveringsdagen, så du kan føle dig tryg i dit køb.

  Måleværktøj