Størrelsen

I modsætning til de fleste mærker giver vi specifikke målinger af en individuel sko i stedet for en generel størrelsesguide, der omfatter alle sko i et sortiment. Vi undgår etiketten på alle typer sko, der har samme størrelse. For eksempel - målingerne af en børnesko i størrelse 23 vil variere i forhold til en sandal for børn i størrelse 23. Alle vores sko er i europæisk standardstørrelse, men vi inkluderer dog, hvis en pasform kører lille, normal eller bred.

Sådan måles foden

Mål længden af dit barns fod, mens det står oprejst. Sørg for at måle begge fødder, da deres venstre og højre fod kan have forskellige længder. Start med at stille dit barn op mod en væg med vægten jævnt fordelt mellem begge fødder. Læg hælen mod væggen og en bog på gulvet, så den rører deres længste tå. Mål derefter begge fødder i centimeter fra hælen på væggen til den længste tå mod bogen. Du kan tjekke vores 'indvendige mål' på hver sko for at se, hvilken størrelse der svarer til cm'erne af dit barns fod.

Find det rigtige rum til vækst

Det er vigtigt, at dit barns fødder har plads til at bevæge sig og vokse i deres fodtøj. Generelt bør du efterlade mellem 1 - 1,5 cm plads til vækst i et nyt par sko eller støvler. Præcis hvor meget afhænger af, om du køber sko eller støvler. For eksempel bør du efterlade 1,5 cm plads til vækst til vinterstøvler, mens sandaler og ballerinaer ikke må have mere end 1 cm.

Vi har gjort det nemt for dig

bisgaard sko har en rummelig pasform, der giver plads til naturlig udvikling og vækst af barnets fødder, så du ikke skal tænke på voksetillæg. Det er nemt at finde den rette størrelse i vores størrelsesguide. Når du vælger en sko, skal du blot indtaste barnets fodlængde i "Find din størrelse" og få vist den passende skostørrelse.Er bredden passende?

Mange sko og støvler har såler, der kan tages ud, så du kan vurdere, om skoens eller støvlens bredde svarer til dit barns fod. Hele foden skal være inden for sålens grænser. Husk, at de interne målinger ikke er de samme som de eksterne målinger, da materiale, foring og syninger fylder.

Læder

Læder strækker sig let og slapper af med slid, så du skal ikke bekymre dig, hvis skoene først føles lidt stive.

Gummistøvler

Når du køber regnstøvler til dit barn, skal du undgå at købe dem med for meget plads til vækst, da regnstøvler ikke kan spændes fast på foden på samme måde som andet fodtøj kan. Hvis regnstøvlerne er alt for store, vil fødder og hæle glide frem og tilbage. Dette kan betyde, at de slides hurtigere, både på indersiden og ydersiden.

Regnstøvler er allerede ret store og brede i forhold til andre sko og støvler. Du bør derfor sørge for at vælge et par med et passende volumen, både hvad angår aksel og bredde. Hvis du vil have lidt ekstra varme og en mere tæt pasform, kan du tilføje en ekstra uldsål inde i støvlerne. Et tykt par strømper eller uldsokker kan også hjælpe.


Noget at overveje

Hvis dit barn har brede fødder eller et højt vrist, anbefaler vi at være opmærksom på lukningen, før det køber. Elastikken i en Chelsea -støvle og lynlåsen bag på en sko gør det let at tage af og på. Sandaler og tøfler giver også mere plads til en behagelig pasform. Snørebånd og velcro er en god mulighed for at give dine børn ekstra værelse uden at skulle gå op eller ned i en størrelse.

Alle børnesko

Alle børnesko