Levering

Vi sender alle pakker med DAO eller GLS, og hvis du bestiller inden kl. 14.00 mandag-fredag, afsender vi pakken samme dag.


Forsendelse på ordrer over 499,- DKK er gratis til pakkeshop, eller med hjemmelevering via DAO. Ordrer under 500,- DKK pålægges et fragtgebyr fra 29,- DKK. Forsendelse med GLS hjemmelevering koster 49,- DKK.


Når du har gennemført din ordre, modtager du en email med ordrebekræftelse og senere en mail med dit trackingnummer så du kan følge din ordre. Bemærk at der kan gå flere timer inden du kan følge din pakke på GLS hjemmeside.

Returnering

Bisgaardshoes.dk yder 30 dages fuld returret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. Ønsker du at gøre brug af returretten, skal du blot udfylde den vedlagte returseddel og bruge den forudbetalte returlabel i kassen. 

Vær venligst opmærksom på, at der ikke kan returneres flere ordrer med samme pakkelabel. Der skal anvendes ét returlabel per ordre. Har du eksempelvis bestilt to ordrer og ønsker at returnere begge, skal disse returneres separat. 

Ved brug af returlabel trækkes der automatisk 59,- DKK fra returbeløbet.


Mangler du et returlabel?

Du kan danne et returlabel med GLS her: https://www.gls-returns.com/#/m/bisgaard


Varerne skal returneres ubrugte, i samme stand og emballage som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb ønskes retur. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at prøve varen, som i en fysisk butik.

 

Returadresse

Bisgaardshoes
C/O System Transport A/S Hal 6
Transportcenter Alle 19
7400 Herning
Danmark 

 

Ombytning

Vi kan desværre ikke ombytte din ordre til en anden størrelse eller vare.
Ønsker du at ombytte en vare, beder vi dig returnere varen/varerne med det vedlagte returlabel - herefter kan du bestille den rette størrelse eller en anden vare.

Når vi modtager din returpakke på vores lager, refunderer vi automatisk din ordre. (OBS. Vi trækker et returgebyr på 59,- DKK)

 

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler til det kreditkort, som varerne er betalt med.

Der går som regel 7-10 hverdage inden du får dine penge retur, da vores lager skal bese varen før vi kan refundere.