Gå til indhold
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR. ・ LEVERING: 1-2 DAGE ・ NEM RETURNERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR. ・ LEVERING: 1-2 DAGE ・ NEM RETURNERING

Forsendelse og Retur

Ordre og Forsendelse
>

Vi sender alle pakker med GLS og hvis du bestiller inden kl. 17.00 mandag-fredag, afsender vi pakken samme dag. Vi tilbyder gratis fragt på ordrer over 500 kr. Ved ordre under 500 kr er fragtprisen fra 29 kr.

Når du har gennemført din ordre, modtager du en email med ordrebekræftelse og senere en mail med trackingnummer så du kan følge din ordre. Bemærk at der kan gå flere timer inden du kan følge din pakke på GLS hjemmeside.

Ombytning og Returnering
>

Bisgaardshoes.dk yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. Ønsker du at gøre brug af returretten, skal du blot udfylde den vedlagte returseddel og bruge den forudbetalte returlabel i kassen. Ved brug af returlabel trækkes der automatisk 39,- DKK fra returbeløbet.

Varerne skal returneres ubrugte, i samme stand og i samme emballage som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb ønskes retur. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at prøve varen som i en fysisk butik. Returvarer skal returneres i original emballage og med retursedlen.

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler til det kreditkort, som varerne er betalt med. OBS: Der går som regel 7-10 hverdage inden du får dine penge retur fordi vores lager først skal behandle alle retur inden vi kan refundere.

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsret betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 2 år efter købet.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af en reklamation. Ved reklamation, fejl og mangler eller udebleven leverance kontakt venligst vores kundeservice på telefonnummer eller email.

Når du returnerer varen, bedes du udfylde og vedlægge retursedlen. Du kan som forbruger kræve en ny vare fremsendt som erstatning. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at ombytningen ikke medfører urimelige omkostninger for bisgaardshoes.dk.

Priser ved værdiforringelse

Manglende eller beskadiget originalemballage:

Manglende eller beskadiget originalemballage - 50,- DKK

Returnering af brugte skoVærdifald mellem 30 - 90% (afhængig af tilstand)