bisgaards produktion af børnesko i Portugal del 1

Det er med stor glæde, at bisgaard kan vise et glimt af den fantastiske proces, det er at lave et par bisgaard børnesko. I samarbejde med de allerbedste skofabrikker i Portugal produceres bisgaards sko efter traditionelle og stolte håndværksmæssige principper, der sikrer maksimal opmærksomhed på alle detaljer. Inden du finder en bisgaard sko på hylden i butikken, har godt og vel 50 varme hænder været med til at sikre, at enhver lille detalje er udført korrekt.

Produktionen
Håndværk, mennesker og naturmaterialer er nøgleord for produktionen af bisgaards sko i Portugal. Portugal har en lang historie inden for skoproduktion og har i dag en mangfoldig industri med hundredvis af fabrikker - både store og små, som er fordelt i hele landet.


bisgaard har nøje udvalgt en række fabrikker i den nordlige del af Portugal, da der specielt i dette område findes stor ekspertise og erfaring med produktion af børnesko. Fabrikkerne er hver især specialiseret inden for de forskellige typer af børnesko, og på den måde sikrer bisgaard ekspertise og et gennemført produkt i alle kategorier af sko. Gennem et tæt og langvarigt samarbejde har bisgaard skabt en stabil og kvalitetsbevidst produktion af børnesko i Portugal.