bisgaards produktion af børnesko i Portugal del 3

bisgaards såler er lavet af naturgummi, der kommer fra gummitræer, som vokser i troperne. Naturgummiet sikrer en slidstærk, blød og fleksibel sål, der følger føddernes naturlige bevægelser. Naturgummiet tappes gennem et snit i barken og er en hvid og mælkeagtig masse. Når gummiet er tørt, får det en naturlig og blød konsistens. Naturgummiet tappes gennem et snit i barken og er en hvid og mælkeagtig masse. Når gummiet er tørt, får det en naturlig og blød konsistens.

Gummiet leveres på fabrikkerne i store mængder, hvorefter det opvarmes og inddeles i mindre stykker, som passer til hver enkelt sålestørrelse og -type.


I produktionen af sålen placeres det rå naturgummi i en støbeform, der opvarmer gummiet, så sålen støbes. Overskydende gummi fjernes og samles ind til genbrug, så der ikke er noget, der går til spilde. Når sålen er støbt, bliver den kølet ned, inden den sendes ud til skofabrikkerne, hvor sålen enten syes eller limes på skoen.Her ses en færdig sål af naturgummi, som giver bisgaard skoene en blød og fleksibel sko. Sidste proces i produktionen er kvalitetskontrollaf produktet, der skal sikre et slutproduktet af høj kvalitet.