Guide til børnesko

Køb af børnesko kan være en jungle at finde rundt i og der er mange behov, der skal afdækkes før man kan finde den rigtige sko. Vi har derfor udarbejdet en guide, der hjælper dig til at træffe det rigtige valg. For ikke at begrænse barnets naturlige bevægelser, er det vigtigt at finde en sko, der dels er behagelig at have på, ved at vælge bløde, fleksible og åndbare materialer med gode muligheder for tilpasning.

Børnesko i naturmaterialer

Bisgaard børnesko er produceret i ægte læder, hvilket gør skoene bløde, slidstærke og komfortable. Læder er et smidigt naturmateriale, der med tiden giver sig og tilpasser sig fodens form. Det giver foden mulighed for at udvikle sig på en naturlig måde. Det er ligeledes vigtigt, at man vælger en sko der tillader fødderne et sundt klima og giver huden mulighed for at ånde, hvilket netop er en af læderets naturlige egenskaber. Skoens sål skal være blød og fleksibel, så den følger fodens naturlige bevægelser. Derfor benytter vi såler produceret i naturgummi, der dels er slidstærkt og samtidigt naturlig bløde og fleksible.

Børnesko med god pasform

En god pasform skal sikre en solid støtte og bevægelighed – specielt til de mindste børn. bisgaard sko bidrager med sine lukninger, såler, saftehøjde, materialer og foer til, at skoen sidder godt fast, så foden ikke glider rundt inde i skoen. En sko fra bisgaard kan derfor bæres i mange timer med sjov og leg, uden det kommer til at føles ubehageligt.

Pleje af børnesko

Med den rette pleje kan et par sko i læder holde længere. bisgaard sko bør med jævne mellemrum plejes for at bevare læderets smidighed og fine udtryk. Det er derfor vigtigt at imprægnere skoene fra start og med jævne mellemrum, da det hjælper med at afvise det værste snavs, så skoene ikke slides mere end nødvendigt udefra. Imprægnering virker desuden vandafvisende på skoene, så fødderne holdes tørre. Læder kan med fordel også plejes med en bivoks på spray, da den er nem at dosere og vil bevare smidigheden i materialet. En skocreme i neutral eller farve kan friske skoens farve op. Er skoen lavet i ruskind, kan en flydende skocreme friske farven op. Hertil anbefaler vi en ruskindsbørste, der kan børste de små hår op igen.

Voksetillæg til børnesko

Når barnets fod skal måles, er det vigtigt at måle begge fødder, da der kan være forskel på fødderne. Barnet skal have sin vægt ligeligt fordelt på begge fødder. Herefter skal hælen placeres op mod en væg og en bog stilles foran den længste tå, hvorefter afstanden fra hælen til den længste tå måles. I vores størrelsesoversigt kan den passende størrelse med det anbefalede voksetillæg findes.

Børnesko med et gennemført design

Kvalitet skal ikke kun mærkes. Det skal også kunne ses. Skoene er designet i tråd med tidens trends og de forskellige årstider, med stort fokus på detaljerne. Der er ikke en stikning eller farve, der er tilfældig på nogle af vores børnesko. Vores sko har ikke kun dekorative detaljer som glitter og stjerner, men et flot helhedsudtryk og praktisk anvendelighed. bisgaard har et stort og bredt udvalg af sko til både drenge og piger. Vores sko giver høj komfort og kvalitet. Alle vores sko fås i gennemførte designs i naturmaterialer, som gør dem åndbare, fleksible og tilpasser sig dermed foden.