Guide til sko med snøre eller velcro

Sko med velcrolukning og snørebånd kan justeres i både bredden og volumen over vristen. Det er med til at sikre en optimal støtte, pasform og komfort for hvert barn, uden at gå på kompromis med barnets bevægelighed af foden i skoen.

Sko med snørebånd til børn

Snørebånd giver flere tilpasningsmuligheder end velcro. Snøre kan tilpasses nøjagtigt efter fodens form. bisgaard sko med snøre er udfærdiget, så snørebåndene hverken strammer eller klemmer om foden, men sikrer den vigtige og fleksible pasform. Vores korte støvler med snøre har desuden en lynlås på indersiden, der gør dem lette at få af og på for de mindre børn.

Sko med velcrolukning til børn

Sko med velcrolukning er et godt valg, når det gælder de mindre børn. Velcrolukningen gør det nemt og hurtigt at give barnet sko på, og barnet kan med tiden selv lære at tage skoen af og på. Velcrolukningen sørger for, at skoene lukker til om fødderne og dermed giver en solid støtte.Sko med velcrolukning er et godt valg som begyndersko, men også til større drenge og piger. Velcroen er slidstærk, for den er i samme gode kvalitet som resten af skoen. Sko med snørebånd og velcrolukning passer til alle lejligheder. Skoene fås i mange forskellige designs - også til festlige anledninger.

 

Se alle sko med snøre her

Se alle sko med velcro her