Guide til støvler

Bisgaard har støvler med elastik, snøre og velcro. Støvlerne har en pasform, der giver en solid støtte til foden. De er lavet af ægte kalveskindslæder udvendig og de fleste har enten kalveskindslæder eller naturuld som indvendig foer, hvilket giver et sundt fodklima for barnets fødder.

Støvler til børn i naturlæder

Bisgaards støvler er produceret med den største fokus på detaljen og materialerne. Kvaliteten på støvlerne kan både ses og mærkes. Støvler kan bruges hele året i alt slags vejr, efter de har fået imprægnering. Hvis støvlen bliver brugt meget, er det vigtigt, at den får tid til at tørre efter brug. Stil aldrig støvler i ægte læder på en radiator eller i et varmeskab, da det kan udtørre læderet og forårsage revner. Spray med jævne mellemrum støvlen med en bivoks, da det er nemt at dosere, beskytter og bevarer læderets naturlige smidighed. En skocreme vil friske farven op. Er støvlen lavet af ruskind kan en flydende skofarve anvendes sammen med en ruskindbørste, som vil børste hårene op igen.

Perfekt pasform

En god pasform er vigtig. Støvlen skal sidde tæt om barnets fod med støtte fra den faste hælkappe, da hælen ellers kan svuppe op. Muligheder med snøre og velcro er ligeledes med til at sikre, at støvlen sidder godt fast om foden og giver en solid støtte. Støvler med elastik er nemme at komme i samtidig med, det er en fin detalje. Naturlæderet og den bløde ydersål af naturgummi giver støvlen en fleksibel og naturlig smidighed. Derfor bliver det ikke en hindring for barnet at have støvlerne på hele dagen, da komforten og åndbarheden er stor. Flere af vores vinterstøvler er lavet med en vandtæt TEX-membran, der giver fødderne mulighed for at ånde samtidig med at vand holdes ude af støvlen.

Gennemtænkte designs og detaljer

Design og detaljer spiller en stor rolle i udarbejdelsen af bisgaards støvler. De naturlige materialer er håndplukket og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Støvlernes design og detaljer bliver nøje udvalgt med udgangspunkt i tidens trends og tendenser. Designet spænder vidt fra klassiske chelsea støvler til mere sporty designs.

Voksetillæg i støvler til børn

Vi anbefaler voksetillæg på 1-1,5 cm. til vores støvler. For at finde den rigtige størrelse kan barnets fod måles fra hælen til den længste tå. Det kan gøres ved at stille barnet med foden op ad væggen og sætte en bog ved den længste tå. I vores størrelsesoversigt kan den passende størrelse og anbefalede voksetillæg findes.

 

Se alle støvler her

Se alle vinterstøvler med TEX her