Varme og svedige børnefødder

At have varme og svedige fødder, specielt i sommerhalvåret, er meget normalt - også for børn. Børn er meget aktive i hverdagen og derfor er gode sko og materialer, der omgiver fødderne, vigtige for at bevare et sundt klima for fødderne. bisgaard benytter derfor udelukkende naturmaterialer til produktionen af børnesko, for at sikre det mest mulig komfort og et tørt klima for fødderne i skoen. 

Kalveskindslæder

Læder er et naturmateriale, som fremstilles ved bearbejdning af skind fra køer, hvor bisgaard anvender kalveskind til produktionen af børnesko. Udover at være trendy og moderne, er kvalitetslæder dejligt at have på. I forhold til kunstigt læder og andre syntetiske materialer, så har læder en langt bedre åndbarhed og isoleringsevne. Det betyder, at de er varme uden, at barnet bliver overophedet. Sko produceret i syntetiske materialer kommer desuden ofte til at lugte dårligt ved brug. Dette er ikke tilfældet ved sko i naturlige materialer.

Bisgaard sko er også produceret i blødt naturlæder i den indvendige foring, da dette giver en optimal komfort. Læderets naturlige egenskaber sikrer at overskydende varme frigives og fugt transporteres væk fra kroppen, hvilket sikrer et sundt klima omkring fødderne. Det er derfor behageligt at have lædersko på hele dagen, da både komforten og åndbarheden er stor.

Naturuld

Uld er et temperaturregulerende og isolerende materiale, der specielt om vinteren holder fødderne varme, mens det om sommeren leder overskydende varme væk fra foden. Uld kan optage omkring 35 % fugt uden at virke vådt. Ved høj luftfugtighed vil ulden optage fugt og skabe varme, hvorimod det i tør luft vil afgive fugt og dermed virke kølende. Uld findes primært i bisgaards hjemmesko og som foer i vintergummistøvler og vinterstøvler.

Bomuld

Bomuldsfibre er et naturmateriale, der kommer fra bomuldsplanten. Bomuldsfibre er gode at bruge til stoffer, der skal have en slidstærk og glat overflade, som ikke danner knuder efter brug. Bomuld er samtidigt et blødt og behageligt stof mod kroppen. Bomuld er ligesom naturuld temperaturregulerende og svedabsorberende, hvilket hjælper med at transportere fugt væk fra kroppen. Bomuld benyttes som foer i bisgaards almindelige gummistøvler.