Gå til indhold
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR. ・ LEVERING: 1-2 DAGE ・ NEM RETURNERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR. ・ LEVERING: 1-2 DAGE ・ NEM RETURNERING

eco care

BISGAARD ECO CARE
Vores børns fødder fortjener det absolut bedste, og derfor anvender bisgaard kun naturlige materialer.

Designet til naturlig leg
For os repræsenterer design og funktionalitet to sider af samme sag. bisgaard fremstiller sko, som gør det muligt for børnefødder i hele verden at lege, trives og udvikle sig, samtidig med at de har smukt fodtøj på.

 

Naturlige materialer
Alt afhængigt af hvilken style der er tale om, er inderforet i vores fodtøj lavet af læder, bomuld, lammeskind eller uld, og dermed er barnets fødder omsluttet udelukkende af naturlige materialer. Vores gummistøvler er lavet med naturgummi.

Bæredygtige produktionsmetoder
bisgaard sko er nænsomt håndlavede og gennemgår mere end 50 manuelle processer i produktionen. De materialer, vi bruger, er nøje udvalgt og kommer aldrig fra dyr, som udelukkende har været brugt til skoproduktion. Skindet, som bliver anvendt til bisgaard sko, er altid overskudsprodukter fra dyr, som har været anvendt til andre formål.

Til garvning af læderet bruger bisgaard primært den bæredygtige og miljøvenlige metode kendt som vegetabilsk garvning. Læderet garves af pulveriserede ekstrakter fra træ, frugt, blade og planterødder, hvilket resulterer i smukke, naturlige jordnuancer, uden brug af kemikalier.
Alle bisgaards styles er fri for skadelig kemi i henhold til EU-forordningens REACH standarder.
Det er vigtigt for bisgaard at passe på naturen og opretholde en bæredygtig produktion. Genanvendelse af vand og papir indgår i produktionen.