Gå til indhold

FAQ

Vi forsøger at besvare de mest gængse spørgsmål, så du ikke er i tvivl om det mindste. Hvis der er noget du mangler svar på, er du altid velkommen at kontakte os: kontakt@bisgaardshoes.dk

Ordre & Forsendelser

Hvad er min ordrestatus?

Efter du har placeret din ordre modtager du en mail med ordrestatus. Derefter modtager du også en ny mail med tracking nummer, når din pakke er sendt, så at du altid kan se hvor din pakke er.

Hvornår modtager jeg min pakke?

Vi tilbyder dag til dag levering så længe du bestiller inden kl 12. Ellers kommer pakken dagen efter. Obs: vi leverer dog ikke i weekenden.

Hvad koster forsendelsen?

Forsendelser på Bisgaardshoes.com med en værdi af over 500,- DKK er gratis. Der beregnes 39,- DKK fragt til ordre med en værdi af under 500,- DKK.

Leverer I til erhverv?

Vi leverer også til erhverv. Husk at skrive både dit navn og firmanavn når du lægger bestillingen.

Hvem sender I med?

Vi sender alle pakker til privatadresser og til erhvervmed GLS.

Ombytning & Returnering

Kan jeg returnere min ordre?

Det kan du selvfølgelig. 

Kan jeg bytte til en anden størrelse?

Det er selvfølgeligt muligt. Bare returner din ordre enten med forudbetalt returlabel som du finder i kassen med din ordre eller send pakken selv retur til adressen på labelen. Hvis du vælger at bruge vores forudbetalt returlabel, trækkes der automatisk 39,- DKK fra returbeløbet. 

Den anden størrelse bestilles på vores webshop.

Kan jeg bytte til en anden model?

Det er selvfølgeligt muligt. Bare returner din ordre enten med forudbetalt returlabel som du finder i kassen med din ordre eller send pakken selv retur til adressen på labelen. Hvis du vælger at bruge vores forudbetalt returlabel, trækkes der automatisk 39,- DKK fra returbeløbet. 

Den anden model bestilles på vores webshop.

Hvad koster retur/ombytning?

Du kan vælge at bruge vores forudbetalt returlabel som kommer sammen med din ordre. Ved brug af labelen trækkes der automatisk 39,- DKK fra returbeløbet.

Du har også muligheden at selv sende pakken retur. I det tilfælde skal pakken sendes til adressen som du finder på kassen.

Hvornår bliver jeg refunderet?

Efter vi har modtaget din pakke, kan der går op til 5 dage indtil du er blevet refunderet, afhængig af betalingsformen du har valgt.

Betaling

Hvordan kan jeg betale?

Hos Bisgaard kan du vælge mellem følgende betalingsmåder:

 • Visa Dankort
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
 • American Express
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • MobilePay
 • PayPal

Sikkerhed og Persondata

Hvordan behandles mine oplysninger?

Alt personlig information behandles på en sikker måde. Ingen infomation sælges til tredjepart og alle informationer kan til enhver tid indses. Du kan anmode om din persondata ved at følge linket her.

Du modtager ikke reklame, tilbud eller andet materiale med mindre du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. 

Alle kunder der betaler via hjemmesiden bliver valideret. Vi forbeholder os retten til at forsinke eller slette en ordre, hvis vi mistænker svindel. Betalingsinformation gemmes ikke i vores database og vi har heller ikke adgang til dine betalingsinformationer. Alle betalinger behandles sikkert af Shopify Payments eller Bambora (MobilePay).

Flere informationer om vores Privatlivspolitik og behandling af persondata kan findes her.

Kan jeg få indsigt i min persondata?

Du anmode om din persondata ved at følge linket her.

Størrelse

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Du kan se de indvendige mål af skoene ind på hvert produkt. Husk at målene er taget det længste rum der er indvendigt i skoen.

Pleje

Hvordan skal jeg pleje produkterne?

Sko af læder kræver pleje for at kunne holde sig pæne og forlænge levetiden. Følg nedstående plejeinstruktioner og husk: lædersko bliver kun smukkere i brug.

Pleje af læder:

Alle typer lædersko skal imprægneres inden brug. Anvend en så naturlig imprægneringsspray som muligt, uden silikone, af hensyn til det naturlige læder og miljøet.

Efterfølgende gentages imprægneringen efter behov.

Glatlæder:

Naturligt læder har, ligesom dine egen hud, brug for fugt og pleje. Anvend læderfedt eller læderbalsam, som påføres med en tør bomuldsklud eller en blød svamp. Når produktet er absorberet i læderet, efterpudses med en blød børste. Hvis du vælger læderfedt, skal du være opmærksom på at dine sko vil blive en tone mørkere. Har læderet brug for ekstra farve, kan de pudses op med en skocreme der matcher farven.

Nubuck & ruskind:

Ved sko af ruskind eller nubuck anvendes en ruskindsbørste og efterfølgende en ruskindsspray eller creme i matchede farve. Trænger læderet til en ekstra opfriskning, anbefaler vi at børste over damp, som hjælper med at fjerner snavs og pletter. Herefter sprayes skoene. 

Husk at dine sko altid skal være rene og tørre inden pleje.

 

Miljø og Bæredygtighed

Hvor er skoene produceret?

Kollektioner fra bisgaard women’s project er håndlavet i Portugal af nøje udvalgt læder af højeste kvalitet. Vi anvender fortrinsvist vegetabilsk garvet læder både indvendigt og udvendigt, for at sikre det optimale for både dig og vores miljø.

Du kan læse mere om bæredygtighed her.

 

Ved flere spørgsmål

Ved flere spørgsmål kan du altid kontakte os på kontakt@bisgaardshoes.dk så vender vi hurtigst muligt tilbage.