Gå til indhold
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR. ・ LEVERING: 1-2 DAGE ・ NEM RETURNERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR. ・ LEVERING: 1-2 DAGE ・ NEM RETURNERING
Bisgaard's efterår / vinter kollektion 2021

Bisgaard's efterår / vinter kollektion 2021

Eventyrligt efterår

bisgaard’s efterår/vinter 2021 kollektion er et udtryk for efterårets magiske farvespil, som indbyder til hyggelige stunder og aktive udendørseventyr i naturen. Kollektionen er skabt med inspiration fra skovbundens fortryllende nuancer af efterår, og gengiver naturlige og varme toner af frodig oliven, dyb cognac, rustfarvet orange og brændt sennepsgul. Kombineret med metalliske nuancer, introducerer kollektionen skønne og alsidige designs, som favner erhvert barns unikke karakteristika og personlige stil. 

Gå på opdagelse blandt vores ikoniske chelseastøvler, sporty sneakers, varme vinterstøvler og vandtætte TEX-styles. Vores efterår/vinterkollektion er nænsomt fremstillet af bæredygtige og naturlige materialer som kalvelæder, lammeuld, bomuld og vegetabilsk garvet læder, der sikrer ultimativ komfort og fleksibilitet for eventyrlystne børnefødder.

Baseret på den Skandinaviske designtradition, ærlige materialer og en bæredygtig produktion, ønsker vi at tage ansvar ved at fokusere på en barndom uden kemi, ligesom vi ønsker at tage de mest ansvarlige valg med minimal påvirkning af miljøet - fordi miljøet og vores børns fødder fortjener det bedste.

Forrige artikel bisgaard Women's Project Autumn/Winter 2021
Næste artikel Varme og svedige børnefødder