Guide til ballerinaer

Ballerinaen er en alsidig sko, som både kan benyttes inde og udenfor. Samtidig findes der mange forskellige designs, der giver mulighed for at benytte dem i hverdagen og ved festlige lejligheder. Det er vigtigt at ballerinaen er lavet i bløde og fleksible materialer, der følger fodens naturlige bevægelser og tilpasser sig foden. Dette sikrer en behagelig sko, der kan bæres hele dagen og er nemme at bevæge sig rundt i.

Ballerina i naturmaterialer

Ballerinaerne er lavet i naturmaterialer. Selve skoen er lavet i ægte kalveskindslæder, hvilket giver et godt fodklima i skoen og tillader huden at ånde. Sålen er lavet af skridsikker naturgummi, der giver en fleksibel bund og et sikkert fodfæste på alle underlag. Begge materialer er meget medgørlige og slidstærk og med den rette pleje kan ballerinaerne holde i flere sæsoner.

Smarte ballerinaer til piger

Bisgaard har ballerinaer i mange designs, så det er muligt at finde nogle til både hverdag og fest. Designet er gennemtænkt og hver detalje er nøje udvalgt. Det er aldrig tilfældigt, når vi vælger materialer, farver, lukninger og såler til vores ballerinaer. Komfort, kvalitet og et smart design er i højsædet, når vores ballerinaer bliver til. Den faste hælkappe gør, at skoen sidder fast på foden, så hælen ikke svupper op. Nogle af vores ballerinaer har et spænde, elastik eller velcro over vristen. Det gør, at ballerinaen sidder godt fast på foden samtidig med, det er en fin detalje.

Pleje af ballerinaer

For at holde ballerinaerne pæne, er det en god idé at fjerne snavs med en opvredet klud. For at give ballerinaerne den bedste pleje, skal de have bivoks, så læderet kan opretholde sine elastiske egenskaber og eksklusive udseende. Vi anbefaler bivoks på spray, da det er nemt at dosere. Herefter kan en skocreme i farve eller neutral friske farven op.

Voksetillæg i ballerinaer

Vi anbefaler et lille voksetillæg til vores ballerinasko. Det er vigtigt, at en ballerina sidder fast på foden. Derfor anbefaler vi kun 1 cm i voksetillæg. Hvis der er for meget plads, vil hælen svuppe op, og det får barnet til at krumme tæerne for at få skoen med sig. Det kan være årsag til en forkert udvikling af foden.

 

Se alle ballerinaer her