Essensen i bisgaard womens project skal findes i balancen mellem ekstravagance og beskedenhed - mellem innovation og tradition. Forført af kroppen og sindet snarere end trends og tendenser, designer bisgaard womens project eksklusive lædersko, som ikke blot ser smukke ud, men som også føles behagelige og understreger individualiteten og personligheden af kvinden der bærer dem. Med en stærk passion for æstetik, sofistikerede detaljer og naturlige materialer forener bisgaard womens project en innovativ og kunstnerisk tilgang til design med årelange og stolte traditioner indenfor skoproduktion. Hver style er nænsomt håndlavet i Portugal af dygtige og højtkvalificerede håndværkere, der sætter en ære i at forfine hver enkelt detalje. En skarp kombination af unik dansk kreativitet, tidløse designs og eksklusive materialer som holder sæson efter sæson.

traditionelt håndværk

Kollektionerne designes i Danmark og fremstilles i Norte-regionen i Portugal, hvor vores Skandinaviske mindset kombineres med årelange traditioner indenfor skoproduktion.

Vi samarbejder tæt med nøje udvalgte fabrikker, som deler de samme værdier som os, om at skabe elegante og bæredygtige sko, uden at gå på kompromis med kvalitet, miljø eller arbejdsforhold. Den enorme viden og ekspertise bag den håndlavede teknik og de bæredygtige materialer er blandt de parametre der driver os. Med vores naturlige og rene materialer, opnås varierende farver og teksturer, som over tid træder yderligere i karakter ved brug. Læderet er nøje udvalgt for dets luksuriøse kvalitet og tekstur, som føles silkeblød hud mod hud. 

passion for design 

Marianne Bisgaard er designeren bag bisgaard womens project. Hendes kollektioner til kvinder lancerede første gang i 2020 og afspejler en livslang passion for sko, samt en utrolig indsigt og respekt for naturlige materialer og traditionelt håndværk. Med mere end 20 år i skobranchen kombinerer hun principperne i Skandinavisk design med sit unikke know-how og er kompromisløs når det kommer til komfort og kvalitet.  Fra showroomet beliggende på havnen i Aarhus, udfordres trends og moderegler fra en uhøjtidelig men kreativ tilgang til design. Stærkt inspireret af kunst og arkitektur udforsker Marianne arkitektoniske former, feminine toner og klassiske linjer med ét mål for øje – at skabe tidløse og holdbare designs i en perfektioneret pasform, som du vil holde af for evigt.