Plej dine sko, som du ville passe på dine fødder! Med vores serie af plejeprodukter bestående af shoe cleaner, leather lotion, rubber care og waterbased protector kan du nemt og effektivt beskytte og forlænge levetiden på dine yndlingssko.


Vores skånsomme og miljøvenlige vandbaserede formler gør det nemt at tage sig af dine sko, uanset om de er af læder, gummi eller andre materialer. Giv dine sko en makeover med vores shoe cleaner, der genopfrisker og beskytter læderet, eller forlæng levetiden på dine gummistøvler og -sko med rubber care. Og glem ikke waterbased protector, der giver dig beskyttelse mod de værste vejrforhold.


Så vær god ved dine sko og giv dem den kærlighed, de fortjener med bisgaard’s plejeprodukter. Din skosamling vil takke dig for det!

Plejeprodukter

Plejeprodukter

skorens

- Genopfrisker, beskytter og forlænger skoens levetid
- Hurtig og effektiv
- Grundig dybderensning
- Vandbaseret formular
- Specielt velegnet til hvide såler

Få dine sko til at være friske og pæne hele året rundt med shoe cleaner fra bisgaard! Vores vandbaseret formel giver en nem og effektiv rensning der forlænger levetiden på dine sko, og gør det let for dig at passe på dine sko. Den skånsomme formel tager hensyn til både dine sko og miljøet, så den kan bruges på enhver sko uden bekymring. Lad shoe cleaner give dine sko en kærlig hånd, så de kan skinne som nye igen.

shop nu

imprægnering

- Beskyttelsesspray mod regn og smuds
- Anvendes på alle materialer
- Vandbaseret formel


Vink farvel til regn og smuds med waterbased protector fra bisgaard! Uanset om du er ude i det våde vejr eller går en tur i naturen, kan du stole på waterbased protector. De beskytter dine yndlingssko mod alle udfordringer der kan komme op din vej. Denne beskyttelsesspray er formuleret med en vandbaseret formel, der er blid mod miljøet og dine sko. Lad waterbased protector tage sig af beskyttelsen, så du kan nyde livets eventyr uden bekymring!

shop nu

læder lotion

- Genopfrisker og beskytter
- Bibeholder smidighed og bevarer holdbarheden
- Farvefordybende effekt
- Giver en silkeagtig glans
- Vandbaseret formular


Giv dine lædersko den kærlighed de fortjener med leather lotion fra bisgaard. Denne vandbaserede formular genopfrisker og beskytter skoenes læder, samtidig med at den bibeholder smidigheden og forlænger levetiden. leather lotion er nemt at bruge, og der vil hurtigt opleves en mærkbar forskel på læderet. Formularen er skånsom mod både materiale og miljøet og kan derfor bruges uden bekymring.

shop nu

gummistøvlepleje

- Rensende og plejende
- Til gummistøvler- og sko
- Glansgivende og farvefordybende
- Uden opløsningsmidler


Få magiske gummistøvler og -sko med rubber care fra bisgaard! Forlæng levetiden og få en glansfuld finish med vores rense- og plejeprodukt. Uden opløsningsmidler er vores produkt skånsomt mod dig og miljøet. Plej dine gummistøvler og -sko let og effektivt, så de altid er klar til nye eventyr.

shop nu