AW17 kollektion - Den dybeste respekt for ægte håndværk

Til efterår/vinter kollektionen 2017 har bisgaard samlet de bedste erfaringer fra forrige sæsoner, og kombineret det med nytænkt design og nye materialer, der passer perfekt til aktive børns daglige liv. "Vores primære mål er altid komfort og funktion," siger Marianne Bisgaard, brandets designer. "Vi ved meget om, hvordan børn bevæger sig, hvordan de leger, og hvilken form for støtte deres fødder har brug for. Vi hælder al denne viden ind i designet af hver sko, hvilket sikrer, at komfort og sikkerhed er noget forældre aldrig behøver at bekymre sig om.

Design og udseende er dog en del af en proces, der blander sig med andre aspekter. Marianne Bisgaard fremhæver bl.a. farveskemaet, nye designelementer og stilarter i samlingen. En stor samling, hvor farver der er inspireret af naturen dominerer. 

"Jeg har den dybeste respekt for håndværk"

Marianne siger, "jeg forsøger konstant at skubbe grænserne for vores arbejde og skabe nye muligheder i designet. I denne kollektion har jeg arbejdet tæt sammen med vores producenter for at skabe nye effekter i læderet: en "fantasy"-overflade med et hårdt tryk er en af de ting, jeg er meget tilfreds med, og som helt nyt, har vi lavet en produktlinje med gedeskind på oversiden og fåreskind på indersiden. Dette giver skoene et eksklusivt naturligt udseende og en behagelig følelse omkring fødderne. "
Da bisgaards kollektioner er store, er der mange stilarter at vælge imellem. De klassiske stilarter som TEX vinterstøvlerne, Chelsea støvlen og de sporty sneakers er fortsat en del af efterår/vinter kollektionen 2017, men også helt nye styles introduceres.

Marianne fortæller, "I vil se flere stilarter lavet med rågummisål, da efterspørgslen på de nordiske bisgaard-stilarter vokser. For de større piger har vi udvidet støvlekollektionen og tilføjet et mere voksen look, men stadig bevaret et nordisk bisgaard touch. Og endelig har vi tilføjet flere nye hjemmesko, startersko og gummistøvler til kollektion, hvor man finder fine filtede uldhjemmesko."