Vintergummistøvler til de kolde måneder

Den bedste kvalitet

Bisgaards vintergummistøvler har en almindelig skaftevidde og giver en god støtte og stabilitet til foden. Vintergummistøvlen er produceret i vandtæt naturgummi og foret med ren uld, som er et temperaturregulerende og svedabsorberende naturmateriale, der holder fødderne tørre og varme samtidig med, at fødderne har mulighed for at ånde i støvlen.

Det er vigtigt at huske på, at en vintergummistøvle er et supplement til de våde vinterdage gennem vinteren. Vintergummistøvler erstatter ikke komforten og funktionen af en vinterstøvle i eksempelvis læder, men er til gengæld nem og hurtig at komme i. Vintergummistøvlen er udstyret med snøre i skaftet, hvilket gør det muligt at lukke af for sne og slud, samt sikre at støvlen sidder tæt ind til benet.

I AW17 kollektionen er der tilføjet 2 nye farver til sortimentet: Glitter black og Bordeaux flowers.

Den udtagelige sål er forsynet med termo på bunden, som giver en isolerende effekt. Således kan sålen tages ud og tørres efter en aktiv dag på legepladsen.

Det er muligt at tage sålen ud for at tjekke om gummistøvlen har det rigtige voksetillæg. Vi anbefaler 1,5 cm i voksetillæg i vores vintergummistøvler.

 

Se alle vintergummistøvler her