bisgaards venskabsarmbånd

bisgaard støtter i samarbejde med velgørenhedsorganisationen Viva, udsatte børn i Honduras. Projektet har til formål at hjælpe udsatte børn, der har boet hele barndommen på børnehjem og som har brug for hjælp i overgangen fra barn til voksen. Disse udsatte børn har oftest hverken familie eller andre, der kan tage sig af dem. Mange har også været udsat for fysiske og psykiske overgreb. Disse børn har ingen hjælp at hente i det øjeblik, de bliver for gamle til at bo på børnehjemmet.

"Projekt Honduras" støtter flere børnehjem i Honduras både økonomisk og med menneskelige ressourcer. Støtten og vejledningen betyder at unge mennesker får en ny chance i livet.
Samarbejdet mellem bisgaard og Viva resulterer konkret i produktion af honduranske venskabsarmbånd, som vedlægges skoæskerne når vi leverer sko til vores forhandlere. Bisgaard donerer 1€ per armbånd til uddannelse og jobtræning af unge i Honduras. Venskabsarmbåndet er produceret på et af børnehjemmene i Honduras, og er en symbolsk tak for støtten til projektet og de unge menneskers fremtid. Arbejdet med at producere armbåndene sker under ordnede forhold, hvor de unge mennesker lærer at begå sig i et job, samtidigt med de modtager den rette vejledning og uddannelse.