Ny hjemmesko kollektion i ren uldfilt

Bisgaard præsenterer hjemmesko kollektion i ren uldfilt. Hjemmesko der omfavner barnets fødder med varme og omsorg for naturens materialer. Skabt fra hjertet med klare indtryk af Nordens tidløse og unikke enkelthed. 

Hjemmesko i blødt og komfortabelt uldfilt, der i design og pasform er tro mod bisgaards værdier og med en unikt designet gummisål der viser fødderne de største hensyn.


Bisgaard hjemmesko fremstillet af rent naturmateriale

I adskillige år har syntetiske stoffer fortrængt naturuld i mange sammenhænge, men nu vender ulden tilbage – og det er der mange gode grunde til:

Uld er temperaturregulerende

Uld er et isolerende og åndbart materiale, der afgiver fugt syv gange hurtigere end andre materialer, og du vil derfor sjældent opleve en fugtig uldhjemmesko. Naturlige egenskaber forhindrer bakterier og dårlig lugt.

Uld er slidstærkt og selvrensende

Uld indeholder lanolin, som er et naturligt fedtstof fra fåret, som også benyttes i sæbe. Lanolinen beskytter uldfibrene og virker selvrensende, når ulden bliver fugtig.

Filtet uld er et slidstærkt materiale med en naturlig smidighed, der tilpasser sig fodens form og øger komforten, og sålen er lavet af blød og skridsikker naturgummi.

Se hele kollektionen her