BLIV KLAR TIL JULENS OG NYTÅRETS FESTER

Lige om lidt er det jul og nytår, hvilket betyder festlige sammenkomster med familie og venner for de fleste. Sammenkomster, hvor man gerne vil være festligt klædt på. I forbindelse med julen og nytåret vil vi hos bisgaard gerne vise vores festlige fodtøj. Vælg din fest-favorit og gør dig klar til at danse gennem julens og nytårets fester.

Glimmer og glamour

Nogle mener ikke at man kan have for mange sko – og da slet ikke til festlige lejligheder. Her er glimmer altid et hit blandt både store og små. Her er bisgaards favoritter til pigerne, der ønsker lidt mere kolorit på julen og nytårets glade stunder. bisgaard har i denne sæson blandt andet designet en langskaftet støvle, der er tilegnet de større piger med trang til glitter. Den klassiske sneaker med den velkendte stjerne på ydersiden fås også med glimmer denne sæson, som vil give et sporty twist til det feminine udtryk. Begge modeller fås i sort og sølv, som ses på billederne.

Ballerinaer

Ballerinaer egner sig godt til mange lejligheder – også de festlige. bisgaard har et bredt udvalg af ballerinaer til piger i denne sæson. De fås både i sprudlende farver, fantasifulde prints og mere klassiske designs. Der er noget til enhver smag og fest. Designet og detaljerne på ballerinaerne er gennemførte – materialer, farver og lukninger giver tilsammen et gennemført udseende samtidig med, at de er behagelige at have på - og gode at danse i.


Great thanks to www.mwordmag.com for creating this video.

Klassisk Ruskind

Ruskind er populært lige nu og et par smarte sneakers med henholdsvis lynlås og velcrolukning passer godt til mange outfits. Begge sneakers har et stilfuldt udtryk, som det bløde ruskind mod den minimalistiske hvide gummisål tilsammen giver. Begge modeller findes også i sort, brun og grå alt efter hvilken farve, drengene er mest til. 

Velkendt Chelsea Støvle

Chelsea støvlen fuldender ethvert outfit. Chelsea støvlen er klassisk og karakteriseret ved at have elastik på begge sider, som gør dem nemme at trække af og på for alle drenge, og den er ligeledes lavet med en blød rågummisål, som gør den komfortable at have på hele aftenen og natten.

 

Find flere festsko her