Hjemmesko i den blødeste naturlige uldfilt

Nogle steder har efteråret meldt sin ankomst og andre steder er den godt på vej. I denne overgang fra de varmere måneder til de mere kølige, er hjemmesko til børn ekstra vigtige for at sikre velvære og en god temperatur omkring de små fødder. I år har vi udvidet udvalget af hjemmesko i uldfilt på baggrund af jeres ønsker, således vi har flere varianter i et elegant og naturligt design. 

5 gode grunde til at vælge hjemmesko i uldfilt

• Uld tilpasser sig foden den sidder på.

• Uld er temperaturregulerende og isolerer godt i de kolde måneder.

• Uld er selvrensende og lugter derfor ikke.

• Uld er blødt og komfortabelt.

• Uldfilt er slidstærkt.

Elegant og naturligt design

Hver uldhjemmesko fås i flere forskellige farver eller print. Det er både klassiske og neutrale naturfarver som navy, grå og råhvid. Til de, der foretrækker et mere farvefyldt udtryk med farver som blå, grøn, pink eller print af forskellig slags, har vi nu et større udvalg.Her er det muligt at vælge mellem dyreprint som leopard og zebra inspireret af den vilde natur, men også feminine blomsterprint med enten råhvid eller rosa bund til pigerne.

Gennemførte detaljer

Alle hjemmesko er lavet med et nordisk inspireret udtryk og med små fine detaljer, samt en skridsikker gummisål, som sikrer, at børnene står godt fast på alle slags underlag. Derudover har alle hjemmesko en såkaldt "flap" i hælen, som både fungerer som en fin detalje, men den kan også bruges til at tage fat i og dermed hjælpe børnene med at få hjemmeskoen af og på. Hjemmeskoene har også en ruskindsdetalje i hælen, som giver modspil til ulden og samtidig stabiliserer hælen, så børnene får en solid støtte.

Bisgaard har 4 forskellige grundstyles af hjemmesko i den reneste uldfilt og med gennemførte detaljer.

Wool ballet

Til pigerne har bisgard designet denne ballerina uldhjemmesko med en fin elastikdetalje over vristen, som ligeledes sikrer, at hjemmeskoen sidder godt fast om foden.

Wool velcro

Hjemmeskoen med velcrolukning er både en fin detalje, men giver også mulighed for at justere pasformen over vristen, så den passer til enhver fod.

Wool sailer 

Hjemmesko med elastik detalje i hver side, som gør det nemt at svuppe ned i hjemmeskoen for alle børn.

Wool classic

Den klassiske uldhjemmesko ligner til forveksling Wool Sailer – bare uden elastik i hver side. Denne hjemmesko er ligeledes nem at få af og på for alle børn.

 

Se kollektionen af uldhjemmesko her