Blooming spring

bisgaards forår/sommer 2022 kollektion er inspireret af hjertevarme barndomsminder om blomstrende haver og varme refleksioner af sollys. Lad fantasien få frit løb, og lad de små fødder udforske et blomstrende forår i innovative sneakers og smukke sandaler som er håndlavet af naturens bedste materialer. Kollektionen er skabt ud fra en naturlig farvepalette, som fremhæver bløde toner af beige, guld, creme og tan.

Det blomstrende forår har uendeligt meget at byde på, og inspirerer os hver dag med farver, strukturer og fascinerende mønstre. Bag alle designvalg hos bisgaard ligger der en dybere tanke, som hylder kærligheden til naturens egen kunst – fordi vores børns fødder fortjener det bedste.

En naturlig tilgang

Indtil Bisgaard har bæredygtige materialer været et naturligt valg siden starten. Når vi designer nye kollektioner, er det særligt vigtigt for os kun at bruge de bedste naturlige materialer. Naturmaterialer som læder, uld, økologisk bomuld og naturgummi har naturlig holdbarhed og lang levetid, og ofte bliver disse kun smukkere med brug. Læs mere om bæredygtighed her.

 

Se vores børn forår/sommer 2022 kollektion her