Få en god start på indskolingen

Foråret er tiden hvor mange børn starter i indskoling, hvilket både kan være en spændende, men også lidt skræmmende tid for nogen. På dit barns første skoledag er det ikke kun den nye skoletaske og penalhuset der er det vigtigste,- det er lige så vigtigt at overveje hvilket par sko dit barn skal have på i løbet af skoledagen.

Børn er meget aktive og for at sikre deres sko kan modstå de mange aktiviteter som leg i skolegården, løb og cykling, har de brug for et par sko der giver ekstra god komfort, støtte og samtidig er åndbare.

Vi kan ikke garantere at dit barns skoletaske er fuldt udstyret, men vi kan med hjælp af nedenstående 10 råd sørge for, at dit barn kommer til at føle sig godt tilpas i sine sko i skolen.

1) Børn burger deres sko anderledes end voksne gør og derfor slides de også hurtigere. Prøv fra starten af, at investere i et par kvalitetssko til en højere pris. Det kan spare dig for nogle penge i sidste ende, da disse sko vil holde længere.
/
2) Find et par sko der dækker alle dit barns behov til aktiviteter og ikke kun leg i skolegården. Vær' opmærksom på at købe sko med en stabil hælkappe, fleksibel sål og åndbare materialer. Dermed sikrer du dit barn et godt indeklima i skoene.
/
3) Sko med snørebånd eller velcro er det sikreste valg, da de sørger for at skoen passes til om foden.
/
4) Vi anbefaler et voksetillæg på mellem 1-1,5 cm. Så dit barn har plads til at vokse i skoene. Voksetillæget afhænget dog af hvilken type sko det er. Du kan her læse mere om hvordan du måler dit barns fod, samt forskellige voksetillæg.
/
5) Det er vigtigt at begge fødder måles, da fødder kan vokse individuelt. Gå altid ud fra den længste fod.
/
6) Vær opmærksom på at forskellige modeller kan variere i størrelserne.
/
7) Prøv så vidt muligt at købe skoene om eftermiddagen, da barnets fødder i løbet af dagen kan blive varme og svulme op. Dermed sikre du dig, at dit barns sko ikke bliver for små.
/
8) Slip-on eller elastic sko er ikke praktiske til leg i skolegården, da de ikke kan reguleres og derfor ikke giver korrekt støtte til fødderne.
/
9) Vær' opmærksom på skoens hælkappe; en solid hælkappe sikrer også at foden sidder solidt i skoen. Hælkappen skal støtte foden og føles behageligt for dit barn.
/
10) Vælg et par sko med med fleksibel sål som støtte dit barns fødder's naturlige bevægelser. Et par sko i åndbare materialer, med læder lining indeni, og en beskyttende frontsål er særligt praktisk for leg i skolegården, løb og cykling.

 

I den nye sommerkollektion finder du et bredt udvalg af sko der egner sig til skolebrug. Vi har designet glitrende, metalliske sneakers til pigerne og til drengende finder du en række klassiske sneakers med den kendte stjerne og nye sportslige dekorationer. Disse sneakers vil give dit barn et cool look og stor komfort i løbet af dagen.