Jeg pakker i kufferten

Så står jeg her. Med et kæmpe bjerg af tøj og nogle ting, som skal med på den store rejse. Skal!? Og lige præcis her begynder den årligt tilbagevendende stres for mig. Alt skal med, og når man ankommer, bruger man kun halvdelen. Hvis det overhovedet er så meget.

Hele børneværelset

Men dette år er jeg fast besluttet på at begrænse mig til det absolut nødvendige. Derfor har jeg allerede været i gang i en uge med at sortere alt til kufferten til den store rejse. Det er godt at være tidligt ude. Med mit lille barn, som pakker alt ud igen og helst vil pakke hele børneværelset med ned, så jeg er ikke i god nok tid for os. Først handler det om skoene. Jeg mener, hvem behøver dog ti par sko i Florida? Sommer, strand og temperaturer over 30°C. Nej, så skal det da være behagelige sko, som er luftige og også behagelige at have på for de sarte børnefødder.

Bisgaard Sandaler

Næst efter komforten er udseendet selvfølgelig altid en vigtig faktor. Kombinationen af begge aspekter findes for os i de åndbare lædersandaler fra bisgaard. Netop ved høje temperaturer er skoene bløde og behagelige at have på. Min datter har meget smalle fødder og er en rigtig lille hvirvelvind, og derfor skal hun have åbne sko og ikke indskrænkes. Derfor har vi besluttet os for disse bisgaard sandaler, som er lukkede foran og har velcrolukning:

Med velcrolukningen kan hun også hurtigt og selvstændigt tage dem af og på. Det er hun selvfølgelig meget stolt af. Sandalerne, som er lukkede fortil, giver tæerne lidt mere beskyttelse, og er derved særligt velegnede til små børn. Da børns fødder vokser hurtigt, er det også altid vigtigt at være opmærksom på at beregne et voksetillæg på 1-1,5 cm. Skoene skal sluttelig holde så længe som muligt, og ikke kun i et par uger på ferien.

Vores håndbagage

På rejsen til vores destination vil hun have et par lukkede bisgaard sko på. Ingen af os ved jo, hvor køligt, det kan blive i lufthavnen eller i flyet. Og så kommer de andre sandaler med i håndbagagen, og der bliver hurtigt skiftet til dem ved ankomsten. Resten af tøjet har jeg sorteret, så tøjet kan kombineres med hinanden. Og sådan skrumpede vores bjerg endelig ned til et minimum. Nu mangler vi bare den lange rejse til Florida. Med forældre i godt humør slapper børnene også bedre af. Der er jo ikke noget værre end stressede forældre på flyture, der varer ti timer. Og hvad hvis det nu går anderledes? Det vil heller ikke gå så galt, for med ro og afslapning går alting meget bedre.


A great thanks to author: @mama.von.lara