Klassikere i SS17 kollektionen

Klassisk kvalitet
Alle vores klassikere er tilpasset børns forskellige behov og brug uden at gå på kompromis med den gode kvalitet og det klassiske og naturlige look. Vores sko er lavet af natur materialer, som gør dem fleksible og åndbare at have på.

Klassisk sandal
Vores klassiske sandal har en solid og fleksibel sål af rågummi. Den egner sig både til brede og smalle fødder. Den lukkede tå giver tæerne god beskyttelse. Hælen er ligeledes lukket og har en høj og stabil hælkappe, som giver barnet en god støtte.
Klassisk sneaker
Den klassiske sneaker med velcrolukning er nem at få af og på for børn i alle aldre.
Skoen har en ekstra slidstærk snude, som gør den egnet til børnehavebørn, som har en aktiv dag på legepladsen. Den faste hælkappe giver barnet en optimal støtte og komfort.

Klassisk begyndersko
Vores klassiske prewalker er god til børn, der skal til at lære at gå. Denne prewalker kan barnet anvende mellem sin første hjemmesko til en rigtig sko med hælkappe. Begynderskoen er blød, med skridsikker gummisål og justerbar snøre, som sikrer en naturlig pasform og bevægelighed af den lille fod.
Se begyndersko her

Den ultimative klassiker
Den evige klassiker er vores Chelsea støvle. Støvlen har i mange år været en del af bisgaards kollektioner og er med tiden blevet en bestseller. Den kan bruges i mange sammenhænge og både i institutionen og i fritiden. Støvlen fungerer godt som en overgangsstøvle i foråret og efteråret.
Se kollektionen her.