NY SS17 KOLLEKTION med fokus på bevægelse og fantasi

I SS17 kollektionen vil man se et bredt udvalg af sneakers, sandaler, støvletter og ballerinaer i smukke mønstre, en snært af 80'er metal og sarte ruskindsfarver kombineret med fantasifulde og unikke naturmaterialer


I vores SS17 kollektion har de klassiske sko fået et nyt udtryk, men den gode kvalitet er bevaret med skind både indvendigt og udvendigt.

Dekorative Detaljer 

Bisgaard har sans for detaljen. I denne sæson er glitter, sommerfugle, blomster, stjerner, pom pom'er og udstansede blade og flet i læderet i fokus.

 

Fantasifulde Farver 

Der er plads til individualitet. Det er både muligt at være farvefuld og klassisk. Der er sko til en hver smag.Kollektionen bærer præg af alt fra varme og douchede farver til fantasifulde farver, smukke mønstre og naturlige farver, som kendetegner bisgaard.


SS17 kollektionen er underspillet fashion i et minimalistisk dansk bisgaard design, hvor der er fokus på kærligheden til børn og deres fødder. De åndbare og fleksible naturmaterialer, den gode pasform og det gennemførte design går op i en højere enhed, så børn får den bedst mulige støtte og sko til en hverdag fuld af bevægelse.

 

Se kollektionen her