Ballerinaer til piger

Vi har et bredt sortiment af ballerinaer til piger, der er designet til forskellige behov og udtryk. Derfor kan de bruges til mange lejligheder. De fås i sprudlende farver, unikke mønstre og klassiske designs, så der er noget for enhver smag.

Ballerinaer lavet i naturmaterialer

Ballerinaen er produceret i kalveskindslæder, mens ydersålen er lavet i naturgummi. Det gør ballerinaen fleksibel og giver en god tilpasning, så den følger fodens naturlige form og bevægelser. Samtidig giver naturlæder et godt indeklima for foden, da materialet er meget åndbart. Både læder og naturgummi er slidstærke materialer, og med den rigtige pleje kan et par ballerinaer fra bisgaard holde længe.

 

Ballerinaer til hverdag og fest

Nogle synes ballerinaer er festsko, mens andre benytter dem som hjemmesko i hverdagen. Mulighederne er mange og bisgaard ballerinaer er designet, så de kan bruges til både hverdag og fest. Alle detaljer er nøje gennemtænkt, så materialer, farver, lukninger og såler giver ballerinaen det helt rigtige udtryk, hvor både komfort, kvalitet og et smart og alsidigt design går op i en højere enhed. En fast hælkappe gør, at skoen sidder fast på foden, så hælen ikke svupper op. Nogle af vores ballerinaer er også forsynet med en elastik spænde eller en velcrolukning over vristen, der gør, at foden sidder godt fast i ballerinaen samtidig med, det er en fin detalje.