Begyndersko: Det vigtigste på barnets første sko

Når du vælger en begyndersko fra bisgaard til dit barn, får det en solid og sikker støtte, der tager højde for barnefodens udvikling og naturlige bevægelser. Begynderskoene er lavet i naturlige lædermaterialer, som er åndbare, fleksible og har en fantastisk evne til at tilpasse sig foden.

Klar, parat, gå

Du skal begynde at kigge efter en begyndersko, når barnet lige er ved at lære at gå eller tager sine første spæde skridt. På dette tidspunkt har barnets muskulatur i ben og fødder udviklet sig tilstrækkeligt til at have en rigtig sko på. Når barnet er begyndt at gå, er det vigtigt at vælge sko, som passer på fødderne og giver plads til at udvikle muskulaturen på en naturlig og skånsom måde fremadrettet. I sortimentet har vi både begyndersko til smalle og brede fødder.

Alle begyndersko fra bisgaard har fast hælkappe og højt skaft. Det er med til at sikre, at skoen sidder godt fast om foden. Foden skal have en optimal støtte, da barnets gang vil være usikker i begyndelsen. Sålen skal være blød og uden svangstøtte, så barnet udvikler en naturlig måde at gå på. Når barnet lige har lært at gå anbefaler vi primært begyndersko til udendørs brug, da barnet bedst lærer at gå i bare tæer, hvor den bedste føling med overfladen opnås. Til indendørs brug er en blød og let hjemmesko med en skridsikker sål at anbefale, når barnet ikke har bare tæer.

Snørebånd og velcrolukning på begyndersko

Alle vores begyndersko kan tilpasses i bredde og volumen over vristen med snøre eller velcro. Det giver mulighed for at tilpasse skoen og dermed give en bedre støtte til foden og komfort til de individuelle behov uden at gå på kompromis med den frie bevægelighed. Begyndersko med snøre giver lidt flere tilpasningsmuligheder end velcro, hvorimod velcrolukning har nogle praktiske fordele og kan gøre det både nemmere og hurtigere at få skoen af og på. Hos bisgaard kan vi ikke anbefale det ene over det andet, da det oftest er et spørgsmål om brug og temperament.

 

Se alle begyndersko her