Bisgaard's efterår / vinter kollektion 2019

Bisgaard's efterårs- / vinter 2019 kollektion, inspireret af naturen - er ude nu. Bisgaard er stolte af at annoncere at den nye efterår/vinter 2019 kollektion snart vil være at finde i butikker verden rundt - og er klar til at hjælpe tusindvis af børns fødder med at holde sig varme og trygge i den kolde tid.

Inspireret af naturen

Inspireret af naturen er overskriften på denne kollektion, som indeholder vinterstøvler, sneakers, sko, ankelstøvler, gummistøvler og indesko – såvel som ikoniske designs som Chelseastøvler og ørkenstøvler. I efterårs- / vinter 2019 kollektionen, er foret i alle styles udelukkende produceret i naturlige materialer, som bomuld, lammeskind, uld og kalvelæder. Alle læderstyles omgiver legesyge børns fødder med vegetabilsk farvet kalvelæder, den reneste, mest fleksible og holdbare lædertype, der vil forme sig efter barnets fod.

Med løftet om en behagelig efterårs- / vintersæson strækker kollektionen sig fra feminine til funktionelle styles i trendy metal farver, naturlige nuancer af jordbrun, støvet sand og rustfarvet orange – alle nuancer som man finder i naturen der omgiver vores hovedkontor her i Aarhus.

eco care

eco care symbolet er din garanti for at alle bisgaard sko er lavet af naturlige materialer som vegetabilsk farvet kalvelæder, bomuld, lammeskind og uld, så det udelukkende er naturlige materialer der omgiver barnets fod. Vores gummistøvler er alle lavet af naturligt gummi og alle bisgaards styles er fri for kemikalier, krom og metal og er godkendt i henhold til EU-forordningen REACH.

Spiren

"Spire" symbolet står for at både for og overflade på stylen er 100% vegetabilsk farvet. Vores vegetabilsk farvede læder er produceret på en eco venlig måde, hvor læderet er farvet af pulveriserede naturlige materialer, som resulterer i smukt indfarvet læder uden kemikalier.

A natural sense

Bisgaard har en mission om at producere fodtøj til børn uden negativ indflydelse på miljøet – såvel som på dem der bærer skoene. bisgaard sko er nænsomt håndlavede og gennemgår mere end 50 manuelle processer i produktionen. De materialer, vi bruger, er nøje udvalgt og kommer aldrig fra dyr, som udelukkende har været brugt til skoproduktion. Skindet, som bliver anvendt til bisgaard sko, er altid overskudsprodukter fra dyr, som har været anvendt til andre formål.

Med rødder i Skandinavisk design tradition, står bisgaard for kvalitet i alle aspekter. Vi er inspirerede af naturen – både i den måde vi respekterer naturen i vores produktionsmetoder, men også i det naturlige ved en barnefod.

 

Se hele den nye kollektion her