Bisgaards forårs/sommerkollektion 2019

Bisgaard er stolt af at kunne præsentere sin nye forårs/sommerkollektion for 2019, der nu er klar til at forkæle fødderne på glade børn, der elsker at lege. Den nye kollektion er inspireret af havet og det væld af farver og teksturer, som gemmer sig under havoverfladen.

Kollektionen indeholder skinnende styles med glitter og glimmer i et stort udvalg af smukke pastelfarver såsom rosa, mintgrøn, havblå, pudder og lavendel. Den byder også på styles med pangfarver, tone-i-tone samt mere sporty styles i ruskind. Uanset om det skal være sneakers eller sandaler, kan alle børn med garanti finde en style i vores forårs/sommerkollektion 2019, som favner deres unikke karakteristika og personlige stil.

Bisgaard – eco care

Vores børns fødder fortjener det absolut bedste, og derfor anvender bisgaard kun naturlige materialer til sine styles.

Designet til naturlig leg

For os repræsenterer design og funktionalitet to sider af samme sag. bisgaard fremstiller sko, som gør det muligt for børnefødder i hele verden at lege, trives og udvikle sig, samtidig med at de har smukt fodtøj på.

Naturlige materialer

Alt afhængigt af hvilken style, der er tale om, er inderforet i vores fodtøj lavet af miljøvenligt læder, bomuld, lammeskind eller uld, og dermed er barnets fødder omsluttet udelukkende af naturlige materialer. Vores gummistøvler er lavet af naturgummi.

Bæredygtige produktionsmetoder

Bisgaard sko er nænsomt håndlavede og gennemgår mere end 50 manuelle processer i produktionen. De materialer, vi bruger, er nøje udvalgt og kommer aldrig fra dyr, som udelukkende har været brugt til skoproduktion. Skindet, som bliver anvendt til bisgaard sko, er altid overskudsprodukter fra dyr, som har været anvendt til andre
formål.Til garvning af læderet bruger bisgaard den bæredygtige og miljøvenlige metode kendt som vegetabilsk garvning.

Læderet garves af pulveriserede ekstrakter fra træ, frugt, blade og planterødder, hvilket resulterer i smukke, naturlige jordnuancer, uden brug af kemikalier. Det er vigtigt for bisgaard at passe på naturen og opretholde en bæredygtig produktion, og derfor genanvender vi både vand og papir.

 

Se den nye kollektion her