Bisgaards naturinspirerede efterårs/vinterkollektion 2018

Bisgaard er stolt af at kunne præsentere sin nye 2018 efterårs/vinterkollektion, som snart vil være at finde i butikker verden over. Med farver der spænder fra de jordnuancer, som bisgaard er så kendt for, til de mere glitrende og metalliske nuancer, er kollektionen en kombination af traditionelt skandinavisk design og innovative, nye styles – altsammen med inspiration fra naturen.

Kollektionen indeholder fodtøj til børn i forskellige styles og farver, som favner børns unikke karakteristika og personlige stil. Med både vinterstøvler, sneakers, sko, ankelstøvler, gummistøvler og hjemmesko, så vel som de ikoniske Chelsea-støvler og ørkenstøvler har kollektionen noget at vælge imellem for ethvert barn.

A natural sense

Vores børns fødder fortjener den bedste start i livet. For os er det naturligt – a natural sense.

Siden begyndelsen har bisgaard arbejdet under det styrende princip “a natural sense". For os betyder det, at vi respekterer naturen, i alt vi gør, herunder materialevalg, produktionsmetoder og design.

Med rødder i den skandinaviske designtradition står bisgaard for kvalitet i alle henseender. Og mens vi respekterer naturen i vores virke, betyder “a natural sense" for os yderligere, at vi henter inspiration i naturen – både når det gælder børns fødder og den natur, vi er omringet af.

Designet til naturlig leg

Mens naturen inspirerer os med farver og teksturer, ønsker vi at give børns fødder det bedste udgangspunkt i livet. Derfor repræsenterer design og funktionalitet to sider af samme sag for os. Sagen som handler om at skabe fodtøj, som gør det muligt for børnefødder i hele verden at lege, trives ud udvikle sig samtidig med at de har smukt fodtøj på.

Naturlige materialer

Natural sense er også til stede i vores materialevalg. Afhængig af hvilken style, der er tale om, er inderforet i vores fodtøj lavet af kalvelæder, bomuld, lammeskind, og dermed er barnets fødder omsluttet udelukkende af naturlige materialer. I forhold til svinelæder, som ofte bruges som inderfor i børnefodtøj, er kalvelæder mere rent, fleksibelt og slidstærkt og former sig efter barnets fod.

Vores såle og gummistøvler er lavet af naturligt gummi.

Bæredygtige produktionsmetoder

Vores sko er nænsomt håndlavede og gennemgår mere end 50 manuelle processer i produktionen. Materialer er nøje udvalgt og kommer aldrig fra dyr, som udelukkende har været brugt til skoproduktion. Skindet, som bliver anvendt til bisgaard-sko er altid overskudsprodukter fra dyr, som har været anvendt til andre formål.

Til garvning af læderet bruger bisgaard den bæredygtige og miljøvenlige metode kendt som vegetabilsk garvning. Læderet garves af pulveriserede ekstrakter fra træ, frugt, blade og planterødder, hvilket resulterer i smukke, naturlige jordnuancer, uden brug af kemikalier.

For at illustrere “natural sense" vil spire-symbolet kunne ses på fremtidige bisgaard-kollektioner. Spire-symbolet er vores måde at illustrere “a natural sense" over for bevidste forbrugere og forhandlere over hele verden.

 

Se den nye kollektion her