Co-branding-projekt

Vi har arbejdet på et co-branding-projekt i samarbejde med det spanske kreative bureau socialmonkis.com

De er specialiseret i styling og modefotografering. Deres projekter er kendetegnet ved to modedesigneres passion og deres ønske om at udvikle sig. De har ligesom os mange års erfaring i modebranchen og skaber visuelle historier med et følelsesladet udseende og udtryk. Hvis du allerede har set billeder fra dem, ved du, at de giver hvert eneste billede sit helt eget udtryk.

Passion og engagement

De kalder sig selv og alle de mennesker, der bag kulisserne hjælper med at gøre alting perfekt og følge planen, "monkeys". 

De brænder lige så meget for deres drøm og arbejde, som vi gør for vores sko og arbejde. Vi deler deres kærlighed for detaljer og kvalitet samt unikke og nøje gennemtænkte design.

Efter at have arbejdet sammen med socialmonkis.com er vi glade for at kunne bekræfte, at de virkelig har forstået at indfange vores filosofi og historien bag vores sko med deres unikke og imponerende billeder. Derfor ønsker vi at dele nogle indtryk med dig fra optagelserne kaldet "sol og saltholdig luft", "tropisk nostalgi" og "urban sommer". Vi håber, at du kan lide dem lige så meget, som vi kan.

Og en stor tak til danske Gro Company, som sørgede for tøjet.