Bisgaards forår/sommer 2020 kollektion

I dag lancerer bisgaard Spring / Summer 2020-kollektionen med masser af nye styles, og – som noget nyt – er alle styles inddelt i koncepter, som kan guide forbrugerne, når de leder efter de perfekte styles til forår/sommer-sæsonen.

Kollektionen er inspireret af forårets og sommerens lyse farver og omfatter både sko og sandaler til alle de sjove eventyr i varmere vejr. I Spring / Summer 2020-kollektionen er foret i alle styles lavet udelukkende af naturlige materialer, som bomuld og kalveskind.

Bisgaard-koncepterne

Alle bisgaard-styles er udviklet til at støtte børns fødder, efterhånden som de udvikler sig og vokser. I år er alle styles imidlertid inddelt i forskellige koncepter.

Spire

Bisgaard Spire er børnesko med et naturligt look og 100 procent vegetabilsk garvet læder både indvendigt og udvendigt.

Original

Bisgaard Original styles er børnesko lavet i høj kvalitet med ekstra fokus på fashion og fine detaljer. Barnets fødder er udelukkende omgivet af naturlige materialer, og læderet brugt i foret er vegetabilsk garvet kalveskind. Alle styles har nøje udvalgte trendy såler af høj kvalitet.

Sport

Bisgaard Sport er børnesko med et sporty look, udviklet til at støtte børns fødder under aktive og sjove udendørs eventyr. Barnets fødder er udelukkende omgivet af naturlige materialer, og læderet brugt i foret er vegetabilsk garvet læder.

Begyndersko

Bisgaard Begyndersko er skabt til at støtte dit barns første skridt. De særligt udviklede hælkapper på bisgaards First Step sko og sandaler giver den bedste støtte, når barnet begynder at gå. De bløde og fleksible såler sikrer et solidt greb på overfladen. Barnets fødder er udelukkende omgivet af naturlige materialer, og læderet brugt i foret er vegetabilsk garvet læder.