Kundernes efterårs-favoritter

Hos bisgaard lytter vi meget til både vores forhandlere og kunders ønsker og feedback. Vi bringer derfor en særudgave på bloggen, hvor vi har bedt én af vores forhandlere i det nordiske marked om at udpege hvilke efterårsmodeller, der i år har været særligt populærere blandt vores kunder i Norden.

Kids-World har i flere år forhandlet bisgaard sko og de har til dette indlæg udpeget 4 specifikke styles, som har været dette efterårs helt store kundefavoritter. Se hvilke styles der hitter, og om det også er dine efterårsfavoritter.

Style 11203/11204

Kunderne er glade for denne uldhjemmesko både med og uden elastik. Den er et godt valg til vuggestuen og børnehaven på grund af den skridsikre gummisål. Velcrolukningen giver mulighed for at tilpasse hjemmeskoen over vristen, så den passer til enhver fod og den er nemt at få af og på for alle børn. Uld har samtidig en temperaturregulerende effekt, som sikrer at fødderne holdes varme i vintermånederne, og i varme perioder afgiver overskydende varme.

Style 92009

Termogummistøvlen er en af vores helt store favoritter og et godt supplement vil vinterstøvlen i vintermånederne. Det vandtætte gummi, thermosålen og uldforet sikrer tørre og varme fødder. En fordel ved thermogummistøvlen er, at den er hurtig og nem at hoppe i og den kan stramme til foroven med snøre, således sne og slud bliver holdt ude.

Style 60526

Denne støvle er en sikker vinder til vinter. Støvlen har velcolukning, hvilket gør den let at tage af og på for barnet samtidig med, at den kan tilpasses til foden over vristen og op af benet. TEX er vandafvisende og åndbar, så fødderne holdes tørre gennem hele vinteren, hvilket gør den oplagt til udendørs leg.


Hvis du endnu ikke har købt efterårsfavoritterne, så kan du på links herunder se nærmere på kollektionen eller finde din nærmeste forhandler.

 

Se hele kollektionen her