Bæredygtighed

Skridt for skridt mod en mere bæredygtig fremtid

eco care

eco care er fortællingen om at blive forelsket i naturens bedste materialer, og fremhæve dens skønhed, kvalitet og holdbarhed i bæredygtige designs skabt med omtanke for naturen.

Læs mere om eco care her

er der fluorstoffer i vores tex membran?

Hos bisgaard bruger vi, som mange andre skoproducenter, en TEX membran i mange af vores sko og støvler, der gør skoen vandtæt og holder børnenes fødder tørre på regnfulde dage.

Den seneste tid har vandtætte membraner, været heftigt diskuteret, da det viser sig at flere membraner kan indeholde de problematiske fluorstoffer også kendt som PFAS for at holde dem vandtætte.

læs mere om vores tex membran her

Spire

Spirekollektionen er kærligt skabt med omtanke for naturen og vores børns fødder, med et styrket fokus på anvendelsen af bæredygtige, genanvendte og bionedbrydelige materialer. Vi er enormt stolte af vores historie, hvor bæredygtighed har været et naturligt valg helt fra begyndelsen.

Læs mere om Spire her

produktion

Vi lægger hjerte, passion og omtanke i alt hvad vi gør – lige fra design til produktion og distribution. Vi har langvarige og tætte relationer med vores leverandører, som alle deler den samme passion for sko som os.

Læs mere om produktionen her

FN's verdensmål

Hos bisgaard har vi vedtaget 2 FN-mål for bæredygtig udvikling, for at reducere vores miljøpåvirkning, og for at styrke udsigten til en mere bæredygtig fremtid:

- Ansvarligt forbrug og produktion - Ligestilling mellem kønnene

Læs mere om FN's verdensmål

Spire